Fira de l'Estudiant: tot el que pots triar per al teu futur està en l’Espai Jove

Durant els dies 18 i 19 de febrer, l’Espai Jove acull una nova edició de la Fira de l'Estudiant, el lloc on pots trobar informació sobre totes les opcions formatives i laborals per al teu futur, presentades a més amb assessorament personalitzat i tallers formatius.

Una àmplia documentació sobre les diferents universitats i les carreres que s'imparteixen en cadascuna, tant públiques com privades, és la principal oferta de la fira. La documentació escrita sempre és ampliada per monitors  que assessoren sobre cada tema.

Però el que més crida l'atenció dels visitants solen ser estands més xicotets, on l'oferta és més concreta però molt ben presentades, amb monitors de televisió, atractius fullets o fins i tot uniformes, perquè en esta edició el Ministeri de Defensa ha inclòs informació detallada sobre l'exèrcit, entre altres propostes.

De totes elles, potser la més cridanera és la del col·legi Verge al peu de la Creu, que en la seua àmplia exposició compta també amb alumnes dels seus cicles formatius, que expliquen als visitants com són les classes i quines eixides professionals tenen els seus cursos d'hostaleria, pastisseria, electricitat i electrònica, tot això amb mostres del treball en l’Espai Jove. Un desplegament realment atractiu.

La fira té un horari reservat per a les visites dels centres escolars de Puçol i un altre obert al públic en general, durant la vesprada del dimarts i del dimecres.

Informa y fotos: Sabín 

fotos face

113-feria-estudiante-1

19 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres