El 28 de febrer, presentació dels cartells taurins de falles en el Sindicat Agrícola

Dins del programa cultural que està duent a terme la Regidoria d'Assumptes Taurins, denominat Puçol Cultura de Bou, està organitzant xarrades i actes culturals al llarg de la temporada, en els períodes que no hi ha festejos taurins en la localitat, per a mantindre l'esperit de la festa més popular de la localitat.

La pròxima i interessant xarrada taurina es realitzarà divendres que ve dia 28 de febrer en el Sindicat Agrícola.

En este esdeveniment, es presentaran els cartells de les corregudes de la Fira de Falles, la dels populars i s'analitzarà la tauromàquia, tant ordinària com popular, del segle XXI.

El cartell de la xarrada està compost per: el joneger Jordi Pérez El Niño de las Monjas; el retallador de Puçol Juanjo López El Penyo; el ramader de bous de lídia Pedro Jovani; el director d'Assumptes Taurins de la Diputació de València, Toni Gázquez; i el gerent de la plaça de bous de València, Nacho Lloret. La tertúlia estarà dirigida i moderada pel periodista Salvador Ferrer.

Una novetat d'este acte és que durant el mateix se sortejaran entrades per als diferents festejos taurins a València. A més, el matador de bous Emilio de Justo també regalarà dues entrades entre el públic assistent.

A més, el 27 de març es realitza a Puçol la presentació del llibre Tesoro bravo del Mediterráneo, a càrrec de l'afeccionat i retallador Isaac Álvarez. Per a este acte, organitzat i moderat per Alfonso Ávila, està prevista la presència de l'autor, i de quatre ramaders: un de Tarragona, Paco Palmer, de la ramaderia de Germans Margalef; un altre de Castelló, que serà Germán Vidal; un altre de València on es remena el nom de Fernando Machancoses; i un altre d'Alacant, encara per determinar.

En aquesta trobada es presentarà el llibre, les seues característiques, es vendran exemplars i s'analitzarà la situació actual del camp brau valencians dels festejos populars.

Informa i cartell: Alberto de Jesús | Fotos: Sabín

101-anterior-gala-taurina-1

25 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres