Pactem Nord intensifica la seua labor online per a la gestió d'ofertes d'ocupació

L'equip de professionals de Pactem Nord, davant la situació generada per la crisi del Covid-19 i la impossibilitat d'atendre presencialment, està adaptant els seus serveis i metodologies per al teletreball a les noves necessitats generades. Bàsicament, amb l'objectiu de gestionar les ofertes d'ocupació en sectors estratègics, així com l'atenció a persones desocupades, autònoms i empreses.

En este moment s'està gestionant un significatiu nombre d'ofertes d'ocupació per a facilitar personal al teixit productiu que presta els seus serveis de manera intensa en sectors de neteja, gestió de magatzems i transports, suport en residències geriàtriques i altres serveis d'ajuda a domicili, fonamentalment). De manera telefònica o a través dels diferents canals que ens ofereix la tecnologia (com la selecció de persones desocupades per part de les empreses a través de vídeo conferencies) facilitem estos processos de selecció a les persones desocupades i a les empreses col·laboradores que requereixen d'estos serveis especialitzats.

Tan sols durant la setmana passada s'ha treballat amb 110 persones desocupades i amb 47 empreses, de manera telefònica o a través d'internet, per a facilitar-los la contractació de noves/us professionals mitjançant la potent eina informàtica de gestió de l'Agència Pública d'Ocupació de l'Horta Nord que permet un accés segur a les professionals d'esta entitat i als tècnics/as d'ús dels ajuntaments consorciats.

Al costat d'esta línia de treball s'han impulsat en este mes de març 4 noves empreses en l'àmbit soci sanitari i mediambiental, totalitzant-se 11 noves empreses en 2020 a les quals s'ha facilitat els informes d'innovació i viabilitat per a l'obtenció d'ajudes al foment de l'ocupació autònoma, entre altres. En l'àmbit de la divulgació i informació especialitzada en el context actual s'ha preparat diferents documents de treball que es farà arribar, al costat del necessari assessorament personalitzat, a empreses i entitats, destacant les 60 empreses de recent creació impulsades per Pactem Nord.

Així mateix, s'està treballant en l'elaboració de material formatiu i d'orientació laboral que siga fàcilment accessible per aquelles persones amb menor capacitació tecnològica o recursos de noves tecnologies. Pròximament comptarem amb una aplicació pròpia que posarem a la disposició de la ciutadania i les empreses per a facilitar l'accés a la informació d'interés en l'àmbit de l'ocupació i la formació.

D'altra banda, la diversa oferta formativa disponible a través de la plataforma del Ministeri d'Educació,Aula Mentor, permet a qualsevol persona accedir a més de 170 cursos a través d'Internet i formar-se al seu propi ritme, obtenint en finalitzar la formació un títol acreditat per este Ministeri. En esta plataforma es pot trobar cursos diversos d'ofimàtica, administració de PIMES, salut, disseny i autoedició, gestió de recursos humans, programació o disseny web.

Informa i fotos: Pactem Nord

197-jornadas-pactem-nord-1

17 abril 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres