Primer dia en el mercat ambulant del barri Hostalets: gel, presa de temperatura, distància i màscara per als despistats

El dimarts 5 de maig, per primera vegada s'ha obert el mercat ambulant del carrer del Cid i adjacents. Amb la Brigada Municipal controlant les entrades, amb la Policia Local repartint màscares als veïns que no portaven, amb el regidor Rubén Vaquero prenent la temperatura i oferint gel desinfectant per a les mans als veïns, i amb la nova pintura en l'asfalt per a organitzar la disposició de les parades i les cues.

Igual que va succeir dissabte passat entorn del Mercat Municipal situat en el Barrio, la normalitat i la calor han sigut les notes dominants en el primer dia de mercat ambulant en la zona d'Hostalets.

Uns quinze llocs de venda, tots amb productes d'alimentació, encara que amb varietat suficient per a realitzar una compra còmoda i atractiva: fruits secs, verdura, fruita fresca, salaons, adobats, companatges, dolços, conserves…

Bon ambient entre els venedors, feliços per tornar a treballar i amables amb un públic igualment feliç per poder comprar a l'aire lliure. Algun despistat ha arribat sense la màscara, però ací estava l'intendent de la Policia Local, Vicente Giménez, per a entregar-li una i recordar-li que és millor portar màscara en eixir de casa.

Respecte a les línies grogues marcades en el sòl, eixes que algun es preguntava quin sentit tenien per al trànsit, fins que algú li aclaria que eren «per al trànsit a peu», horari ampli (de 8 a 14 hores) i la zona triada, amb carrers amples, ideal per a moure's respectant les distàncies.

Els comentaris, en general, en la mateixa línia: la setmana pròxima tornaran, uns a vendre, uns altres a comprar. Amb màscara, amb guants, amb bon humor… El dimarts, durant tot el matí, dia de mercat ambulant.

Ja toca eixir de casa, però sense oblidar el sentit comú i el missatge clau: protegix-te i protegix als teus.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

241-mercadillo-cid-1

06 Maig 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres