26 de maig de 2020: un dels plens més extraordinaris de la història

Marques en el sòl per a pujar i baixar per escales diferents, separació entre els regidors en la sala d'actes, absència de públic, màscares i un ampli ordre del dia són alguns dels elements que converteixen este ple, el primer que se celebra a Puçol des que es va declarar l'estat d'alarma, en un dels més extraordinaris de la història de la democràcia. El vídeo amb l'enregistrament íntegre, que es publica en les xarxes socials És Puçol el dimecres 27, servirà perquè els veïns puguen gaudir de l'esdeveniment.

Era un ple extraordinari pel dia en què es convocava (dimarts, en comptes de dilluns), per l'horari (18 hores, rampell, es preveia que anava a ser llarg), per la distribució dels regidors ocupant l'espai reservat habitualment al públic (per a complir les mesures de seguretat) i perquè des de febrer Puçol no havia celebrat el seu habitual ple mensual.

L'alcaldessa Paz Carceller va començar agraint l'esforç de tots, a nivell nacional i a nivell local: treballadors de tota mena que han estat dedicant el seu temps i, a vegades, molt més del que exigeix el seu treball, a ajudar-nos a eixir de la crisi del coronavirus.

Després es van guardar dos minuts de silenci: el primer, per les víctimes del Covid-19; el segon, habitual en tots els plens, per les víctimes de la violència de gènere.

I a partir d'ací un llarguíssim ordre del dia.

Van ser dues hores de debat, aprovació dels punts i, en general, una sessió intensa, però sense tensió afegida… Probablement tots eren conscients que estaven fent història.

El vídeo íntegre el pots veure en este enllaç: https://bit.ly/3c7pfvg

Informa i fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

285-un-pleno-extraordinario-2

27 Maig 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres