La piscina d'estiu obrirà les seues portes a mitjan juny, com tots els anys

Encara que Puçol entra en la fase 2 de la desescalada l'1 de juny, este canvi no afecta la Piscina Municipal, que continua les tasques de manteniment que cada any comença a realitzar a la fi de maig, per a abandonar el seu aspecte d'hivern i transformar-se en piscina d'estiu. La seua reobertura, amb les limitacions que marque el Govern, està prevista per a mediats de juny.

El Poliesportiu Municipal continua recuperant pistes i horaris per a la pràctica esportiva. Tenis, frontenis, pàdel i atletisme ja són disciplines que es poden gaudir en les instal·lacions municipals… això sí, prèvia cita telefònica i cenyint-se a uns horaris i grups limitats.

La Piscina Municipal, que ha estat tancada des de l'inici de l'estat d'alarma, manté la seua programació anual: des de setembre a maig, la cúpula la convertix en un recinte d'hivern, però a la fi de maig es desplaça la cúpula, es fan tasques de manteniment i, a mitjan juny, s'obri al públic com a piscina d'estiu.

«Ja hem retirat la cúpula i, durant l'última setmana de maig i la primera de juny, estarem fent les tasques de condicionament de l'aigua, de la gespa, pintura i manteniment de les dos piscines, ja que també estem treballant en la rejuntada de les rajoles de la infantil», assenyala Fernan García, tècnic d'Esports. «En este sentit, el coronavirus no ha alterat el nostre calendari d'estiu: obrirem a mitjan juny».

Encara que està pendent de confirmar quins serveis s'oferiran a partir del 15 de juny, data aproximada de la seua reobertura, la idea que es remena és obrir inicialment com a piscina esportiva, la qual cosa implica la instal·lació dels carrers i només es permetrà la natació de sis persones, una en cada carrer, durant un horari limitat, prèvia telefonada per a reservar data.

En una etapa següent, s'obrirà com a piscina recreativa, és a dir, perquè puguen gaudir del bany lliure aquells veïns que ho desitgen, «sempre tenint en compte les mesures que en cada cas establisca el Govern, sobretot referides a la capacitat de públic que podem tindre en cada fase», finalitza Fernan.

De moment, la piscina es prepara per a un estiu especial perquè, siga com siga la data d'obertura, el que és indubtable és que hi haurà una limitació de públic major que en anys anteriors.

Informa i fotos: Sabín

fotos face286-preparativos-piscina-1

29 Maig 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres