Torna la platja de Puçol, amb bandera blava i noves normes que complir

Com tots els anys, l'última setmana de juny es posaran en marxa els serveis municipals i el mobiliari de la platja de Puçol. Però este estiu porta novetats. El comité responsable es va reunir el passat 2 de juny per a crear un pla de contingència les mesures de la qual, encaminades a minimitzar el risc de contagi, no impediran gaudir d'esta platja de bandera: l'única a la comarca Horta Nord.

18 cartells, un en cada punt d'accés a la platja, mostaran a tots els veïns i turistes les noves normes de seguretat que arriben este estiu.

Algunes, orientades a garantir la distància social: 1'5 metres entre persones, 6 metres entre ombrel·les i 8 metres de les ombrel·les respecte a la mar. A més, els clàssics jocs de platja —castells d'arena, pales...— hauran de fer-se al costat de la pròpia ombrel·la.

Els cartells també recorden la importància de llavar-se les mans sovint, i calçat en les passarel·les d'accés a la platja, que estarà vigilada per socorristes en l'horari de sempre: d'11 a 20 hores.

Per descomptat, està prohibit deixar burilles i altres residus en l'arena, una norma que ja existia però que enguany es presenta amb més lògica si cap.

L'objectiu és minimitzar el risc de contagi i un possible rebrot de la Covid-19, per a això, el comité responsable de gestionar este enclavament natural i turístic s'ha sumat a la decisió d'altres localitats de no permetre la celebració de la festa de Sant Joan a la platja enguany.

Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil informaran durant la vesprada del dimarts 23 de juny que no quede ningú en l'arena de la platja entre les 20 hores i les 7.00 hores de l'endemà, el dimecres 24 de juny.

La resta de l'estiu, tan sols cal atendre les noves normes, fàcils de complir, per a gaudir de nou els encants d'una platja amb bandera blava: l'única a l'Horta Nord.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

fotos face

287-playa-bandera-azul-2

19 Juny 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres