Article de Vox del mes de juny: «Un gran any de Vox a Puçol»

Este és l'article de Vox de juny, titulat Un gran any de Vox a Puçol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

S'ha complit un any de l'entrada de Vox en la política local, un any de moltes alegries i algunes punyalades; però, com en botiga, en política hi ha de tot, així que «benvinguts a la política».

Ha sigut l'oportunitat de demostrar que el bipartidisme està acabat, que existixen altres maneres de fer i dir les coses. Per això ha arribat Vox amb esta força, per això, i malgrat tant de fem i xerrameca bruta que van intentar tirar sobre els que valentament ens presentem a les eleccions, aconseguim donar veu en l'àmbit nacional, i gràcies a eixe únic líder de la dreta que és Abascal i a quasi 4.000.000 de persones, van entrar 52 Diputats en el Congrés i més de 500 regidors en tot el país.

A Puçol va passar el mateix, no va ser fàcil. No va ser senzill trobar a valents que donaren la cara davant el poble, i després de molta faena aconseguim fer equip per a presentar-nos davant la societat local.

I ho aconseguim, vam donar la cara i aclarim tots els dubtes que sembraven des de l'esquerra rància, la dreta temorosa i la taronja antisistema perquè entràrem en les institucions. Però resulta que sí que entrem, i a més per la porta gran, i traiem fora de la institució a les esquerres més radicals que desestabilitzaven la política constructiva del poble.

El nostre fer a l'ajuntament no ha passat desapercebut, hem copat el protagonisme en la majoria dels plens, hem sigut el grup que més propostes i mocions ha presentat i ha aconseguit aprovar.

Hem tirat avant algunes tan importants com eliminar el català del contestador de l'ajuntament, condemnar els actes vandàlics de Tsunami Democràtic de Catalunya, reprovar al PSOE per la seua corrupció sistemàtica i condemna en el cas dels ERES, aprovar que s'inste a la Generalitat Valenciana a crear un districte únic escolar, aconseguir aprovar una altra moció per a subvencionar als veïns que instal·len energies renovables en els seus domicilis.

També hem aconseguit aprovar per majoria que es tracen pictogrames per a xiquets autistes en els punts més crucials del municipi, així com cartells en els comerços i edificis més representatius, sol·licitar que es baixaren les banderes a mitja asta i es col·locara crespó negre amb motiu del Covid-19, i, en l'últim ple, aconseguim que es donaren suport a les ajudes al bestiar brau valencià malgrat que no van votar a favor el Psoe i Compromís.

I hem sol·licitat en diverses ocasions que es retire la bandera habitada del balcó de l'ajuntament per ser il·legal. A més, una última sentència ratifica la nostra demanda, i insistirem fins que la lleven d'aqueix lloc sol destinat a les insígnies oficials.

La meua labor com a regidor d'assumptes taurins ha sigut la d'estar al corrent d'organitzar i solucionar qualsevol tema relacionat amb la meua àrea, infinitat de reunions amb totes les penyes, amb els assessors, amb el consell taurí, estar des del primer minut fins a l'últim de la matinada, on no han importat la infinitat d'hores que he passat al punt de qualsevol fet fins que s'acabaven els festejos. Hem aportat novetats importants perquè prevalguen la seguretat en els festejos i sobretot lluitar perquè la festa es faça amb més seguretat si cap, dins dels diferents recintes taurins.

Vox no ha arribat per a fer les polítiques de sempre, ni el govern fàcil a ningú, sinó per a defensar les idees de quasi el 20% de puçolencs que ens ha votat, la de defensar la llibertat, la bandera de tots els espanyols i unes idees de progrés, que no de progressisme, que necessita urgentment este país.

Per a mi, és un honor representar a les persones que han votat a Vox, on ha quedat clar que no som ni extrems ni ultres, sinó necessaris, i cada vegada més, vist el vist.
Gràcies per la vostra confiança.

Una opinió de Vox

01 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres