Article de Purp del mes de juny: «Les urbanitzacions: motor de l'economia local»

Est és l'article de Purp de juny, titulat Les urbanitzacions: motor de l'economia local. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El Covid-19 ens ha fet viure una crisi sanitària sense precedents i provocat gran dolor i sofriment. Però el mal no es queda només ací, la crisi econòmica causada per la pandèmia provocarà, segons el Banc d'Espanya, una caiguda del 15% del Producte Interior Brut i la taxa d'atur podria disparar-se al 24,7%, destruint-se este any més d'un milió d'ocupacions.

Per això pensar que «papà Estat», amb un deute públic del 120%, ho solucionarà tot, és una insensatesa per més que hi haja molts que ho pensen.

Encara que cap país europeu s'ha lliurat, Espanya es troba entre els països més afectats. El gran fre de l'economia espanyola enguany serà la caiguda del consum privat, l'enfonsament del qual oscil·larà entre el 9,1% i l'11,2%.

Ara més que mai, Puçol necessitarà la solidaritat i esforç de tots els seus veïns i ací és on les urbanitzacions poden resultar d'una inestimable ajuda per a contribuir al rellançament econòmic del municipi.

Les urbanitzacions possibiliten la contractació directa i indirecta d'un gran nombre de persones de múltiples sectors: construcció, jardineria, lampisteria, pintura, neteja...

La veritat és que les urbanitzacions constituïxen un important agent productiu i motor de l'economia local per la seua activitat econòmica tan diversa i que arriba a tants veïns de Puçol.

Des del Partit de les Urbanitzacions de Puçol (PURP) volem promoure una campanya d'informació, conscienciació i animació al consum de proximitat.

Repte majúscul que posa a prova la solidaritat dels veïns de Puçol, per a contribuir a recuperar l'activitat social i econòmica prèvia a la crisi en el nostre municipi.

No hem d'oblidar l'impacte més important que la pandèmia ha suposat: els morts per esta causa, als familiars de la qual traslladem el nostre condol.

Una opinió de Purp

01 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres