Una programació cultural a l'aire lliure, gratuïta, els caps de setmana, a la nit… eixim de casa?

Sis espectacles nocturns, a l'aire lliure, gratuïts, amb aforament limitat i amb propostes que van del teatre al cinema, passant pel rock, el jazz, la percussió i el circ… Amb tots els requisits de seguretat necessaris en estos temps, Viu la cultura en Viu oferix durant el mes de juliol una programació cultural ideal per a començar a eixir de casa. Únic requisit: telefonar prèviament al 961 421 949 per a reservar les entrades gratuïtes limitades.

«Volem tornar a la normalitat, reprendre la nostra vida quotidiana, però respectant en tot moment les mesures de seguretat», apunta José M. Esteve, regidor de Cultura. «Per això, durant el mes de juliol oferim esta programació per a tots els públics, gratuïta, per a gaudir en família… sense perdre de vista les limitacions d'aforament i les mesures de seguretat».

Tres caps de setmana de juliol, amb dues actuacions cadascun, en divendres i dissabte, sempre a les 22.30 hores i en dos escenaris molt diferents.

La plaça de la Casa de Cultura és un lloc més xicotet, per este motiu els dos espectacles programats siguen per a un públic habituat al jazz o la percussió, és a dir, espectacles en principi amb menys públic.

Jazz Downstairs Session, de LoungeTherapy, el divendres 17 de juliol, i Concert de percussió, de Alxarq Percussió, el divendres 24, són les dues propostes per a eixa xicoteta plaça enfront de la Casa de Cultura.

I en la plaça del País Valencià, quatre espectacles pensats per a arribar a un públic majoritari, que comptarà amb cadires situades respectant les distàncies.

El cinema estarà representat per Coco, de Disney i Pixar (el dissabte 18) i Ha nacido una estrella, amb Lady Gaga (el dissabte 25).

El teatre és a càrrec de Nuc Teatre amb Aigua (divendres 10).

I l'espectacle total serà a les mans de la Finestra Nou Circ, amb Memphis Rock& Circ (el dissabte 11).

«La puntualitat és un requisit imprescindible. Si algú no arriba a temps i hi ha públic en espera, este ocuparà els seients disponibles. A més, no es podran moure les cadires dels llocs assignats, per a respectar les distàncies de seguretat», finalitza el regidor.

Recorda: Totes a les 22.30 hores. Gratis. A l'aire lliure. Amb places limitades… i no t'oblides que cada setmana cal telefonar al 961 421 949 per a reservar els espectacles i viure la cultura en viu.

Ací tens l'espot de Viu la cultura en Viu… per a anar obrint l'apetit:

Informa: Sabín  | Cartell: Sento Pascual  | Vídeo: Sergio  Maestro

 

319-nuc-teatre

02 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres