Finalitzat el projecte Camins Escolars en la zona del col·legi Bisbe Hervàs

La setmana del 6 de juliol s'ha finalitzat el projecte Camins Escolars, una iniciativa subvencionada pel Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER) per a facilitar als escolars punts de trobada i zones segures de desplaçament a peu fins al col·legi, així com fomentar la seua independència i reduir la congestió de trànsit en la localitat.

Fa diversos anys van començar a aparéixer llapis gegants plantats de forma vertical en algunes zones clau del municipi. La seua funció és senyalitzar els punts de trobada perquè els alumnes de cursos acadèmics superiors —especialment de cinqué i sisé— realitzen a peu el trajecte des dels seus domicilis fins als col·legis.

I sobretot, que ho facen de manera segura. Per a això, s'han identificat els itineraris més adequats, aprofitant també alguns punts de trobada que ja solien utilitzar els escolars per a anar a classe en grup: carrers amb voreres amples, parcs, espais amplis…

Una cosa que també ajuda a reduir la congestió de vehicles, la contaminació i els problemes d'aparcament en la localitat.

La zona del col·legi Bisbe Hervàs era l'última que faltava per incloure en l'itinerari de Camins Escolars, un projecte finançat pel Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER) que este mes de juliol s'ha donat per finalitzat.

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sergio Maestro

345-caminos-escolares-3

ivace-2

08 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres