Federica Montseny: una zona de passeig i descans al costat del nou pont sobre el barranc

El barranc del Gual divideix en dos el nucli urbà de Puçol; en l'actualitat quatre connexions permeten totes dues zones: al carrer Caminás i avinguda València per a trànsit rodat i vianants; en la travessia del Vallet, a través d'una passarel·la per als vianants; i, finalment, amb el nou pont es connecta l'avinguda Mercé Rodoreda amb l'antiga carretera nacional 340.

Esta última connexió actua com una ronda sud de la localitat ja que també connecta amb l'accés al municipi des de l'autovia  V-21 cap a València. Així mateix, connecta amb la via ciclista que porta fins a la platja i la via Xurra amb l'altre costat del barranc d'una forma segura.

«Però la construcció del pont va generar un espai en el seu costat sud que mancava d'urbanització, per la qual cosa s'estan realitzant les obres necessàries per a donar una solució urbanística i paisatgística que permeten la revaloració del llit», apunta Elena Camarero, regidora d'Urbanisme.

«Esta zona, situada al costat del carrer Federica Montseny, serà tant un passeig per als veïns com un lloc de descans per als usuaris de les vies ciclistes, al mateix temps que creguem un perímetre urbà més d'acord amb l'ús residencial de la zona».

La redacció del projecte va ser adjudicada a l'empresa d'enginyeria FVAI Estructura i Arquitectura i les obres es van adjudicar, al desembre de 2019, a la mercantil Muntatges Baixauli, per un import de 105.500 euros. La previsió és que les obres estiguen finalitzades este estiu.

Informa i fotos: Sabin

fotos face

245-obras-federica-montseny-2

14 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres