Un castell de focs artificials il·luminarà el cel de Puçol el 18 de juliol

La nit del dissabte 18 de juliol, un castell de focs artificials il·luminarà el cel de la platja de Puçol en un espectacle que es repetirà simultàniament en altres 14 poblacions de la província. L'Ajuntament de Puçol dona suport a esta iniciativa, organitzada per l'Associació de Pirotècnics Valencians, però prega als ciutadans la màxima responsabilitat per a evitar situacions de risc.

Els veïns i turistes de la platja de Puçol podran contemplar un castell de focs artificials el dissabte 18 de juliol a les 23.59 hores. Finançada per la Diputació de València, la iniciativa s'emmarca en el programa Torna la llum, organitzada per l'Associació  de Pirotècnics Valencians.

L'objectiu és reviure la identitat pirotècnica valenciana i retornar un raig de llum a la província després de la foscor de la pandèmia. Però això sí: han de respectar-se totes les mesures de seguretat per a minimitzar la possibilitat de contagi durant l'espectacle.

El castell es llançarà en la zona del camp de futbol de la platja «i es podrà veure des de molts punts de la platja, així que no fa falta formar aglomeracions», apunta Paz Carceller, alcaldessa de Puçol, que apel·la a la necessitat de complir amb les mesures de protecció: Mantindre la distància de la seguretat, utilitzar gel desinfectant, màscara…

Per a facilitar el desplaçament dels veïns de Puçol, l'Ajuntament ha ampliat l'horari de l'autobús municipal la nit del 18 de juliol fins a la 1.00 hores, moment en què eixirà l'últim autobús cap al nucli urbà, finalitzant el trajecte a la urbanització Monestirs a la 1.30 aproximadament.

«Moltes gràcies a la Diputació de València i a l'associació per regalar-nos este espectacle», conclou Carceller: «Gaudim de la festa de llum, però amb responsabilitat».

Informa: Irene Mollá | Cartel: Sento Pascual| Fotos: Sabín

350-castillo-1

15 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres