Conclou amb èxit la temporada estival en l'Oficina de Turisme

Encara que amb una demanda inferior a la d'anys anteriors, l'Oficina de Turisme s'ha mantingut oberta durant els mesos d'estiu amb els seus serveis gratuïts habituals: fullets, informació turística, préstec de llibres i bicicletes... I a més, ha sigut testimoni de la quantitat d'usuaris que han acudit a contemplar les exposicions de la nova Sala Blava, també situada en l’Espai Voramar.

Durant anys anteriors, veïns i turistes de la platja de Puçol acudien a l'Oficina de Turisme per a llegir, estudiar, passar l'estona… Explica Cristian Falcón, un dels informadors del centre, situat en l’Espai Voramar, al costat del centre mèdic. «Però enguany amb les noves mesures de seguretat no s'ha pogut», lamenta.

La resta de serveis turístics sí s'ha pogut mantindre. De fet, s'han prestat prop d'un centenar de llibres durant tot l'estiu, a més de les bicicletes: en total, 34 prestades als qui han volgut gaudir dels entorns naturals de Puçol mentre realitzaven d'exercici físic.

«És més o menys la meitat que la mitjana d'altres anys», apunta Falcón, encara que poc més es pot demanar d'un estiu condicionat per la situació que ha deixat la Covid-19.

Això sí: el concurs de fotografia mediambiental amb exposició en la nova Sala Blava ha sigut un punt d'interés que ha atret a moltíssimes persones. Tant als participants del certamen com als qui simplement desitjaven contemplar estes obres artístiques tan representatives dels entorns naturals locals.

Quant a les persones que acudeixen per a sol·licitar informació turística, «sobretot recomanem zones pròximes a la platja, com la Marjal dels Moros», explica Cristian Falcón, «encara que també informem sobre la ciutat de València i recomanem algunes visites a pobles de l'interior».

En definitiva, els veïns i turistes de la platja han hagut de respectar totes les mesures de seguretat establides el mes de juny per l'Ajuntament: distància interpersonal, ús de màscara, llavat de mans…

Tot això per a gaudir, un any més, de l'única amb bandera blava en tota la comarca Horta Nord.

Informa: Irene Mollà Fotos: Sabín

368-oficina-turismo-1

28 Agost 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres