L'Associació de Comerciants i Empresaris aconsegueix una vella aspiració: portar el comerç local a Internet

La presentació el 8 d'octubre de la nova pàgina web Puçol Comerç permetrà que tots els comerços locals que ho desitgen tinguen un nou aparador en el qual oferir els seus productes: la venda a través d'Internet. Un projecte en el qual l'associació de comerciants porta anys treballant i, finalment, l'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa perquè el petit i mitjà comerç local continue creixent.

A nivell del comerç, enguany va començar com els anteriors, amb el sorteig de Reyes i el del dia de Sant Valentín. Una cita mensual pensada per a « premiar la fidelitat dels nostres veïns i, al mateix temps, promocionar els comerços locals, els nostres socis », recorda Gonzalo Alcàsser , president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP).

Però al març la situació va canviar. Va arribar el confinament i quasi tot es va paralitzar.

Fins hui, hi ha hagut que renunciar als sortejos dels dies del Pare, de la Mare i algun més, però sobretot hi ha hagut que ajornar la fira del comerç, Puçol DeMostra , l'esdeveniment més important del comerç local cada any.

« I aquesta edició era especial perquè, per primera vegada, estàvem treballant en una recreació històrica, en concret la batalla de Puçol contra Napoleó, una activitat per a desenvolupar no sols en la fira, també als carrers de la població amb la col·laboració de diferents associacions i fins i tot els centres educatius. Un gran desafiament que posarem en marxa l'any vinent », continua el president.

En data de hui, també la festa del descompte, Puçoutlet , s'ha traslladat al pròxim any i la Shopping Night , aqueixa nit oberta al públic, també quedarà ajornada fins que la normalitat torne a la població.

Amb tantes propostes a les quals hi ha hagut que renunciar, podria pensar-se que ACEP ha estat parada aquests mesos. Res més lluny de la realitat…

« Des de fa anys venim proposant als alcaldes i regidors de comerç que posen en marxa una web per al comerç a través d'Internet i això ja és una realitat hui. El suport de l'ajuntament està sent fonamental perquè els comerciants de Puçol ens igualem als d'altres ciutats i centres comercials », matisa Gonzalo, que insisteix que ACEP és abans de res un « èxit de l'associacionisme, del treball conjunt dels petits i mitjans comerços de la població, comptant sempre amb la implicació directa de l'Ajuntament ».

La nova web Puçol Comerç és la clau per a ampliar clients més enllà de la població i, sobretot, per a consolidar la relació amb els veïns, que ja no hauran de visitar un a un els comerços locals per a conéixer totes les seues ofertes i novetats… encara que el contacte directe continuarà sent, com sempre, el punt fort de Puçol, el teu centre comercial.

Informa i fotos: Sabín | C artel: Sento Pascual

 

 

08 Octubre 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres