Dotze joves tenen l'oportunitat de realitzar un taller d'Scratch: eres un d'ells?

Les activitats de XTU, organitzades per la Regidoria de Joventut, tornen a l'Espai Jove: a principis d'octubre s'han reprès les classes del taller de Minecraft i el dimarts 13 s'obri el període d'inscripció per al taller d'Scratch. Grups reduïts, control d'accés, distància social, màscara i la inscripció a través de la seu electrònica de l'Ajuntament són alguns dels requisits.

XTU és la programació per a joves de Puçol que s'organitza a l'Espai Jove. Entre elles destaca la formació teòrica i pràctica en algunes de les eines i jocs més atractius entre els veïns d'11 a 16 anys.

Al març van començar les classes del taller de robòtica. Però va arribar la pandèmia i tot es va suspendre.

Ara, amb les mesures de seguretat adequades, es reprenen estes classes. El 6 d'octubre es va reprendre el taller de Minecraft, amb els mateixos alumnes, que tenen tres jornades pendents.

I del 13 al 15 d'octubre està oberta la inscripció per al taller d'Scratch. Només 12 places. A l'Espai Jove. Els dimarts de 18 a 20 hores. El taller comença el 20 d'octubre i acaba el 10 de novembre.

«Les classes les realitzem en una aula àmplia de l'Espai Jove, amb els alumnes i el professor guardant dos metres de distància entre si en tot moment», explica el tècnic de Joventut, José Luis Gómez. «Per descomptat, l'accés és amb màscara, s'utilitza el gel higienitzant a l'entrada i només dotze alumnes, un grup molt controlat amb el qual començarem també les activitats de joventut, igual que ja ha succeït amb cultura i esports».

L'únic requisit és inscriure's a través de la seu electrònica: descarregar el butlletí, emplenar-lo, signar l'autorització i enviar el document per mail o presentar-lo, inclòs el rebut del pagament de deu euros, en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Puçol.

Si tens d'11 a 16 anys, els cursos que organitza XTU són una oportunitat d'aprendre gaudint… a quines esperes?

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual

sede electronica 1

12 Octubre 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres