T'agradaria conéixer i practicar la llengua de signes?

XTU Puçol continua la seua labor formativa entre els joves amb el taller d'introducció a la llengua de signes, que s'impartix a l'Espai Jove durant novembre i desembre. Per 30 euros, una oportunitat de per a ampliar el teu currículum amb una proposta amb gran demanda en l'actualitat. Si estàs interessat, la inscripció es realitza través de la seu electrònica, del 4 a l'11 de novembre, i recorda: places limitades.

Què és la llengua de signes? Una pregunta sobre la qual tots intuïm la resposta encara que no tots la tenim clara, fonamentalment per ser una llengua minoritària, l'ús de la qual es reduïx en general a la comunitat sorda.

La Regidoria de Joventut, XTU Puçol, repres els tallers formatius d'animació juvenil, en col·laboració amb l'escola d'animació Abast i els projectes educatius Auca.

La introducció a la llengua de signes s'impartix els dimarts i dijous de vesprada, de 18 a 21 hores, a l'Espai Jove, del 17 de novembre al 22 de desembre.

«La formació es dividix en dos mòduls formatius, el primer amb una introducció a la llengua de signes i el segon per a monitors experts en pautes comunicatives», apunta José Luis Gómez, tècnic de Joventut. «El taller inclou temes com descobrir l'oci inclusiu, desmuntar falsos mites, l'alfabet dactilològic, pautes comunicatives, eliminació de barreres i disseny d'activitats accessibles i adaptades a les necessitats de les persones amb diversitat auditiva».

El termini d'inscripció està obert del 4 a l'11 de novembre en la seu electrònica de l'Ajuntament de Puçol, a les quals pots accedir a través del següent enllaç.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

sede electronica 1407-espai-jove

 

02 Novembre 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres