Article de Vox del mes de desembre: «Vox defensa més a les dones que els partits actuals»

Este és l'article de Vox de desembre, titulat Vox defensa més a les dones que els partits actuals. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Molta mala llet en forma de bruta tinta negra s'ha vessat sobre papers blancs, i sobretot en xarxes virtuals, en contra de VOX des que va aparéixer en el panorama polític espanyol.

I no era debades, sabien perfectament tots els partits que es repartien el pastís de país i alguns, com a PSOEi PP, la corrupció, que este bufe d'aire fresc representava un perill per a ells perquè les idees que porten tots els seus representants anaven a sacsejar el panorama establit del bipartidisme.

I així ha sigut, efectivament.

Tot això ha fet que s'unisquen a la desesperada les esquerres més radicals amb els comunistes, separatistes, independentistes, proetarres i altres forces legals, però no ètiques, per a buidar les arques, fer a tot córrer les seues polítiques destructives i deixar com uns llastos el país, on al pas que va, superarem els 4 milions d'aturats l'any vinent i els migrants arribaran a milers, en forma d'invasió perillosa, als nostres pobles i ciutats.

Però, com sempre, la culpa la tindrà la dreta. Però només fins a les pròximes eleccions, on espere que els espanyols aprenguen de debò a valorar el seu vot i els facen pagar a este govern destructiu, i als quals no aporten res, el seu atreviment.

Els que representem a Vox , en la seua gran majoria, perquè sempre hi haurà algun cigró negre, no tenim por als llops ensinistrats de la ultra esquerra que empra sempre el llenguatge de barriada per a espantar a xiquets i covards. Els que anem de front podem mirar-los als ulls i fer-los baixar la mirada amb arguments reals dels seus ardits destructius.

VOX és el partit que més reclama protecció per a les dones i la presó permanent revisable contra violadors, maltractadors i assassins, de dones i xiquets, mentre l'esquerra progressista rebutja esta proposta.

Un dels atacs més falsos i estesos cap a Vox, ésque no està en contra de la violència cap a les dones, que els progres i els pagafantas denominen violència masclista. Res més fals. Vox ha deixat clar des del primer moment que no dona suport a l'actual Llei de violència de gènere perquè la considera anticonstitucional i discrimina directament a l'home per ser home. Article 14 de la Constitució espanyola. I és el partit que més reclama la presó permanent revisable contra violadors, maltractadors i assassins, de dones i xiquets.

Este passat mes de nou es va celebrar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, i de nou es va fer a Puçol un ús partidista i malintencionat, enfocant-lo de nou exclusivament cap al tema de la «violència de gènere» amb una pancarta penjada al balcó principal ajuntament, manipulant de nou la vertadera intenció del dia que es rememorava. Però amb una intenció clara cap a Vox , sabent perfectament que no estaríem davall d'eixa pancarta.

Una jugada bruta més de qui governa l'ajuntament recolzada per dos partits que després són incapaços de condemnar i investigar l'abús de menors a Mallorca, o els abusos de l'ex marit de Mónica Oltra, la comunista de Compromis, cap a una menor que casualment estava sota la protecció de la vicepresidenta. Això, senyors de l'esquerra, és hipocresia covarda que frega el vomitiu, i espere que algun dia paguen per la seua complicitat en estos fets.

VOX mai estarà darrere d'una pancarta que porte impreses les paraules Violència de Gènere, perquè no creiem en eixa llei inconstitucional i discriminatòria per a l'home, tan sols estarem quan s'utilitze l'expressió Violència intrafamiliar.

Ha de quedar clar una cosa per a tots els que reben un missatge brut i mal intencionat dels quals odia VOX: nosaltres mai estarem darrere d'una pancarta que porte impreses les paraules Violència de Gènere, perquè no creiem en eixa llei, tan sols estarem quan s'utilitze l'expressió Violència intrafamiliar.

I ve a tomb este article per a desmuntar faules i mentides. Aclarisc una vegada més que em vaig apuntar a VOX per a lluitar contra polítiques discriminatòries com l'actual de Llei de Violència de Gènere que va crear el Govern de Zapatero i que no ha aconseguit acabar amb la violència letal cap a les dones, al contrari, està demostrat que fins i tot és causa de molts d'estos assassinats.

Perquè tant jo, com tots els pertanyents a VOX , CONDEMNEM la violència exercida per homes cap a elles, però de la mateixa manera defensem als homes bons que pateixen la cara amarga de la mateixa Llei que contradiu l'article 14 de la Constitució: homes que pateixen violència en les seues llars, denominada VIOLÈNCIA DOMÈSTICA, però que no tenen la mateixa catalogació penal, encara que el delicte siga el mateix.

Si es maltracta a la dona és un delicte penal, si es maltracta a l'home llavors és civil. Si és una dona la que denúncia, sense cap prova es deté immediatament a l'home i va al calabós, però si és l'home el que denúncia, perquè passarà el seu cas al jutjat i quan siga oportú, li contestaran. Després de ser detingut, que poden transcórrer fins a 72 hores, serà traslladat al jutjat de guàrdia o de Violència de gènere, i si és innocent haurà de demostrar que el que diu la dona és fals. Si no ho aconsegueix, tindrà ordre d'allunyament, li llevaran als seus fills, haurà d'eixir de la seua llar, passar una manutenció per als xiquets, i patirà el menyspreu de tota la societat.

Si és una dona la que denúncia, sense cap prova es deté immediatament a l'home i va al calabós, però si és l'home el que denúncia, perquè passarà el seu cas al jutjat i quan siga oportú, li contestaran.

De la mateixa manera, estem en contra d'aquelles dones que utilitzen esta llei per a realitzar denúncies falses de violència de gènere, la qual cosa hauria d'estar durament penat.

I estes la utilitzen per a aconseguir afonar en la misèria a l'home que estimaven i ja no volen per diversos motius, ja siga per despit, per a separar-los dels seus fills, per no voler donar-los la custòdia, per diners, per a quedar-se amb la casa, etc.

De la mateixa manera estem en contra d'aquelles dones que utilitzen esta llei per a realitzar denúncies falses de violència de gènere, la qual cosa hauria d'estar durament penat. I estes la utilitzen per a aconseguir afonar en la misèria a l'home que estimaven i ja no volen per diversos motius, ja siga per despit, per a separar-los dels seus fills, per no voler donar-los la custòdia, per diners, per a quedar-se amb la casa…

Perquè el que és indiscutible, és que és tan dolorós per a un xiquet innocent veure com el seu pare maltracta o mata a la seua mare, que com la seua mare maltracta o mata al seu pare.

Però tot això es «blanqueja», eixa paraula tan de moda hui dia per la política miserable que coneix de sobres el mal que esta injusta llei està ocasionant en la societat.

Però és millor mirar per a un altre costat, enarborar la bandera morada, somriure i mantindre's en la butaca.

Perquè el que és indiscutible, és que és tan dolorós per a un xiquet innocent veure com el seu pare maltracta o mata a la seua mare, que com la seua mare maltracta o mata al seu pare.

Perquè també és injust que esta llei classifique que tots els fills de víctimes de violència masclista i de mares assassinades per qualsevol altra mena de violència contra la dona tinguen dret a una pensió d'orfandat d'al voltant de 600 euros, però, no obstant això, els fills de violència «domestica» de pares assassinats per violència hembrista no poden tindre-ho. Coneixien això?

La llei actual dicta que els fills de dones assassinades per homes cobren 600 euros mensuals. Els fills d'homes assassinats per dones no cobren res.

Des de VOX estem radicalment en contra d'este Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere que no erradicarà la violència que pretén combatre i generarà noves injustícies i discriminacions, desemparaments legals i vulneració de drets fonamentals en estar basat a ampliar i endurir una llei ineficaç i injusta.

I és el partit que demana constantment la presó permanent revisable en casos d'este tipus de violència. És això ser masclista?

Per sort, el temps ens està donant la raó, i els incitadors d'odi de la ultra esquerra, i vertaders feixistes, formada per tots els partits més radicals que volen acabar amb l'Espanya que viu en pau, tenen els dies comptats.

Una opinió de Vox.

09 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres