Què fer amb els xiquets en nadal si els pares treballen? Concilia el Nadal 2020

Nova edició del programa de conciliació de la vida laboral i familiar, en este cas per als dies laborables nadalencs, en el col·legi públic Bisbe Hervàs, amb opció a escola matinera i amb 75 places disponibles. Els interessats han de realitzar la inscripció exclusivament de manera telemàtica els dies 15 i 16 de desembre en la seu electrònica municipal.

Com ja ha succeït en els anteriors períodes vacacionals, pasqua i estiu, l'Ajuntament de Puçol convoca Concilia el Nadal 2020, amb l'objectiu de conciliar la vida familiar i laboral de les famílies amb menors en edat escolar entre 1r d'infantil i 6è de primària.

Per a garantir que la seguretat siga el primer, s'han pres una sèrie de mesures respecte a l'hora d'entrada, presa de temperatura, desinfecció del calçat, monitors de suport, divisió de l'alumnat en grups, distància mínima, desinfecció d'espais comuns o sales d'ús individual.

«En esta edició no inclourem el servei de menjador, donada la situació actual», apunta el regidor José M. Esteve. «I hem convocat 75 places per a este nadal, per la qual cosa, si les sol·licituds superen este número, es farà una baremació en la qual es tindran en compte criteris com estar empadronat, treballar a Puçol, treballar tots dos progenitors o ser família monoparental treballadora».

Concilia el Nadal 2020 s'impartirà en el col·legi públic Bisbe Hervàs, de 9 a 14 hores, durant huit dies: 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 4 i 5 de gener. A més, per a aquells que ho sol·liciten, pot funcionar una escola matinera a partir de les 7.30 hores.

Les activitats a realitzar per l'alumnat inclouen manualitats, jocs, tallers, contes, nadales… sempre treballant com a màxim en grups de 10 alumnes per monitor.

El preu és de 40 euros per l'horari normal, als quals cal afegir altres 15 euros si s'utilitza l'escola matinera.

El termini d'inscripció està obert els dies 15 i 16 de desembre, en la seu electrònica municipal (https://pucol.sedipualba.es/), a la qual podeu accedir directament o des de la pàgina web municipal, www.puçol.es. Tota la documentació ha de presentar-se telemàticament abans de les 14 hores del dijous 17.

En el PDF adjunt s'inclou informació detallada sobre les normes a tindre en compte.

La inscripció es pot realitzar fent clic en l'enllaç situat al final d'esta notícia, a partir de la mitjanit del dilluns al dimarts.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro 

pdf-2020 Normes a tindre en compte en Concilia el Nadal 2020

sede electronica 1

487-concilia-estiu-2020-2

12 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres