Opinió de Ciudadanos del ple de gener: «Continuem treballant»

Esta és l'opinió de Ciudadanos del ple del 25 de gener, titulada Continuem treballant. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Bon dia, ciutadans, continuem treballant duro per i per a vostès.

En l'últim ple s'ha aprovat des d'Hisenda una proposta de modificació del Reglament Orgànic Municipal, que permetrà poder realitzar els plens i altres reunions de manera telemàtica (a distància), a través de mòbil, portàtil, ordinador, la qual cosa ens permetrà evitar el possible contagi de la COVID-19.

A més, es va donar compte en el mateix ple de tres iniciatives més d'Hisenda:

1) Pla d'Acció 2020 sobre el control intern de l'exercici 2019.

2) Prorrogar els crèdits inicials de l'Ajuntament corresponent a l'any 2020.

3) Pla anual de control financer de l'Ajuntament de Puçol.

També volem informar-vos que estem ja diversos mesos treballant en una reforma àmplia de l'Ordenança de Mercats. Un mercat que hui és referència per a altres pobles, que han acabat copiant la nostra ampliació d'este, per a poder previndre el contagi de la COVID-19 i alhora preservar el treball dels comerciants. No han sigut pocs els pobles que s'han posat en contacte amb la regidoria, avisats pels comerciants, que consideren el mercat de Puçol, el millor organitzat de la regió.

L'ordenança vindrà a resoldre problemes que han anat sorgint al llarg dels anys. Per exemple, s'havia ocasionat un deute que aconseguia, a la nostra arribada, quasi 40.000 €, i que hui està pròxima a 12.000 euros, xifra que és considerat deute zero, ja que el restant és impossible de cobrar per diferents motius. El canvi d'ordenança aconseguirà no augmentar el deute, ja que recull un mandat que obliga, si hi ha deute, a iniciar cada trimestre el procés d'expulsió de manera automàtica.

A més, es recullen altres punts innovadors que vindran a facilitar molt les tasques dels treballadors municipals i també als comerciants i usuaris. No avançarem dades abans que siga aprovada, en breu, pel ple municipal i siga pública. Ens parlarem d'ella en un pròxim escrit.

Recordeu que estem enmig d'una pandèmia, tingueu precaució, i no oblideu de comprar en un mercat és molt més segur que comprar en un supermercat tancat.

Una forta abraçada i molt anime a tots.

Una opinió de Ciudadanos

02 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres