El dilluns comença la vacunació en La Barraca, seguint el calendari marcat pel Centre de Salut

L'Ajuntament cedix l'Espai Social La Barraca per a vacunar contra la COVID-19 a partir del dilluns 22 de febrer. Recordem que es vacuna primer als majors de 90 anys, seguint el calendari establit pel Centre de Salut. Per a major comoditat, l'entrada a la Barraca es realitza pel carrer Vicente Ros i s'han reservat places d'aparcament per als familiars dels veïns a vacunar.

Des del dia 15, la vacunació ha començat a realitzar-se en el Centre de Salut, però donada l'activitat constant del centre amb la resta de veïns, s'ha optat per buscar un lloc addicional per a ampliar les tasques de vacunació, sobretot en casos com el pròxim grup: majors de 90 anys.

«Este lloc és l'Espai Social La Barraca, on ja es realitza la donació mensual de sang des que va començar la pandèmia», recorda l'alcaldessa Paz Carceller. «De moment, l'horari que ens han sol·licitat és de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores, encara que este horari pot anar canviant en funció del calendari i les necessitats de cada grup de vacunació».

Per a facilitar als familiars la vacunació i el trasllat dels majors de 90 anys, l'accés a la Barraca es realitza per la porta posterior, és a dir, pel carrer Vicente Ros.

A més, es reserven diverses places d'aparcament només per als que es vacunaran, «de manera que els familiars tinguen un fàcil accés i fins i tot, si fora necessari, es podria vacunar a alguns dels majors en el mateix cotxe», finalitza Paz.

El calendari establit per a vacunacions ve marcat pel Govern central i és el mateix Centre de Salut el que avisa directament a cada veí del dia i l'hora en què ha d'acudir a la Barraca.

A més del local i les places d'aparcament, s'ha previst un augment del servei de neteja en La Barraca mentre duren estes tasques.

En tots els casos demanem als veïns el màxim respecte a la zona reservada per a vacunes i la màxima puntualitat per a agilitar el servei.

Informa: Sabín | Fotos: Arxiu

062-vacunas-covid-2

 

19 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres