En Sant Valentí, Tripuçol va tindre una cita molt especial: el Campionat d'Espanya d'Hivern

Nou components del Tripuçol es van desplaçar el passat 14 de febrer fins a Ansó (Osca) per a celebrar Sant Valentí com a ells els agrada: disputant el Campionat d'Espanya de Triatló d'Hivern. I el resultat no va poder ser millor: les xiques júnior, campiones per equips; i els xics, subcampions en categoria absoluta.

La dura prova consistia a realitzar 8 quilòmetres corrent per un circuit que transcorria pel barri antic d'Ansó , pedalar 20 quilòmetres de continu ascens amb la bicicleta de muntanya fins al port de Linza i, una vegada allí, realitzar 10 quilòmetres d'esquí de fons en un circuit molt exigent a causa de la poca qualitat de la neu.

En categoria Júnior femenina, les xiques del Tripuçol van aconseguir alçar-se amb el Campionat d'Espanya per Equips. Les triatletes que van puntuar van ser: Angels Gumbau en 4a posició, Ainhoa Torres en 5a posició i Marta Bayarri en 8a posició.

En categoria Júnior masculina, els xics del nostre club van aconseguir unes grans posicions. Puntuant Alejandro Gonzalvo en 8a posició, Angel Piquer en 12a posició i Mike Guillem en 14a posició.

En categoria absoluta vam tindre una excel·lent representació amb Carlos Boví en 2a posició del seu grup d'edat, Francesc Cabrero en 3a posició i Pablo Jiménez 5a posició. Els tres triatletes van competir en la mateixa categoria del campionat i, al final, van aconseguir el subcampionat per equips.

La temporada de triatló seguix el seu camí i dins del club ja estem desitjant tornar a l'activitat i poder reprendre els entrenaments de tot el Tripuçol (escola, adults i rendiment). Sempre respectant les mesures de seguretat que ens marquen.

Una forta abraçada (des de la distància), ànim i molt esport, que probablement ens fa molta falta a tots.

Informa: Carlos Boví |Fotos: Tripuçol

079-tripuçol-campeonato-españa-2

26 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres