El 8 de març, Puçol ho té clar: juntes som més fortes (2)

Hui dilluns, 8 de març, un grup de dones de l'Agrupació de Penyes de Puçol han penjat al balcó de l'Ajuntament la pancarta que han elaborat per al 8M, amb el lema «Juntes som més fortes». Encara que a Puçol no es realitzarà cap acte amb presència de veïns, sí que hi ha iniciatives per a recordar, des de casa, que hui és 8 de març, Dia Internacional de la Dona: la pancarta, el Punt Violeta i una exposició en les xares socials municipals.

«No podem eixir al carrer, però el 8 de març cal fer-se visibles per qualsevol altre mitjà», apunten des de l'Agrupació de Penyes.

Tal dit tal fet. Moviment en les xarxes socials, missatges als balcons i també la pancarta elaborada per l'Agrupació de Penyes.

«En principi anàvem a col·locar-la en la rotonda d'entrada a la població, però parlarem amb l'alcaldessa i Paz ens va dir que, si volíem, podíem penjar-la al balcó de l'Ajuntament… i ací estem», conclouen les representants de les penyes.

La mateixa alcaldessa, Paz Carceller, i el regidor Paco Salavert també han tirat una mà per a col·locar la pancarta.

A més, durant el matí del dilluns 8 ha estat el Punt Violeta situat en la plaça 25 d'abril, un lloc cèntric i de pas continu de veïns, en el qual han repartit fullets, màscares i gels amb informació sobre el 8 de març.

Paral·lelament, en les xarxes socials És Puçol comença a distribuir-se la col·lecció de fotos Puçol dona la cara pel bon tracte, un projecte de l'Àrea de Benestar Social que cada dia de març exhibirà imatges i missatges de veïnes i veïns de Puçol. És el projecte estrela d'este 8M… encara que d'ell parlarem en un altre article.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face093-punto-violeta-2

08 Març 2021
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres