La celebració de l'Any Nou Xinés serà durant el matí del dissabte 1 de febrer en la plaça Joanot Martorell

A pesar del canvi d'escenari a última hora, el dissabte 1 de febrer es mantenen els actes per a celebrar l'any del cavall: l'escola he-He-Ren de València i l'Associació de Cultura i Arts Tradicionals Xineses de Puçol organitzen, de 10 a 13.30 hores, exhibicions de kung-fu, teatre d'ombres i altres exemples de la cultura xinesa.

La plaça Joanot Martorell és finalment l'escenari triat durant el matí del dissabte per a combinar les exhibicions de kung-fu, a càrrec dels alumnes de les escoles de Puçol i València, amb altres activitats dirigides a tots els públics, com els tallers de pintura en pergamí, fanalets voladors, retallables o les danses i balls tradicionals. Les activitats plàstiques es realitzaran en interiors i les esportives a l'aire lliure.

Els xiquets podran emportar-se a casa totes les manualitats que realitzen durant el matí”, explica Paco Serrano, professor d'arts marcials. “A més, realitzarem propostes noves, com el tangram o el teatre de llum negra, és a dir, el públic descobrirà i practicar molts aspectes de la cultura xinesa i tot això gratis, per descomptat”.

La cita, el dissabte 1 de febrer en la plaça Joanot Martorell, junt amb l'avingudes Corts Valencianes i darrere de l'oficina de Correus.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Montse Jabara

01 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres