Un repte per als escolars: demostra que coneixes el teu poble i entra en el sorteig d'una «tablet»

La XI fira comercial Puçol DeMostra proposa un repte als i les escolars de 5é i 6é de primària del municipi: demostrar que coneixen el seu poble en endevinar el carrer i el comerç que busquen a partir d'una sèrie de pistes. Per a participar, hauran de recollir una de les fitxes repartides pels col·legis de la localitat i entregar les seues respostes el divendres 1 de juny a la vesprada o el dissabte 2 fins a les 18 hores en l'estand que l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) tindrà en la Fira del Comerç. Amb això, no solament tindran un regal assegurat; sinó que, si encerten totes les preguntes, també entraran en el sorteig d'una tablet que se celebrarà el 2 de juny a les 19.30 hores.

La iniciativa, impulsada per l'ACEP i l'Ajuntament de Puçol, pretén que els més xicotets «coneguen els carrers i els comerços que hi ha en eixes vies», explica Mónica Novejarque, secretària de l'associació. «No tot es limita al centre comercial», afegix en reivindicar els establiments locals.

La idea va sorgir perquè «diversos pares, membres d'ACEP, veien que els seus fills no sabien on estaven els comerços ni coneixien els carrers del poble quan els enviaven a diversos llocs. Ens van traslladar este fet i vam pensar a unir el coneixement sobre la població amb la nostra part, que és el comerç de la localitat. A part de la creació d'una fitxa amb pistes i preguntes, vam decidir que un incentiu tecnològic els podia motivar per a participar en el concurs».

La regidora d'Educació, Mery Cortell, assenyala que «és la primera vegada que realitzem este tipus d'activitat en la Fira del Comerç. Es tracta d'una forma de donar a conéixer el poble a l'alumnat de Puçol i que tinguen la possibilitat de guanyar un premi en entrar en el sorteig. També és una manera d'arribar a tot tipus de públic, ja que les famílies dels estudiants poden veure's involucrades en la prova».

Els col·legis d'educació primària de Puçol que vulguen participar en el concurs poden fer-ho, ja que el repte està dirigit a l’alumnat de 5é i 6é curs. «Segons els resultats, que confiem que seran bons, ens plantejarem continuar amb campanyes futures en esta línia», apunta Mónica, secretària de l'ACEP.

Si vols participar, no oblides emplenar una de les fitxes i entregar-la el divendres 1 de juny a la vesprada o el dissabte 2 fins a les 18 hores en l'estand que l'ACEP tindrà en la Fira del Comerç. Podràs entrar en el sorteig d'una tablet, que se celebrarà a les 19.30 hores d'eixe últim dia.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

332-comercio-año-pasado-4

23 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres