Caxton College entre els “Top 5” de la Comunitat Valenciana

Els quasi cent alumnes d'aquest col·legi britànic que es van presentar als exàmens d'accés a la universitat han aconseguit fregar el 8 de mitjana.

Any rere any, els estudiants de segon de Batxillerat d'aquest col·legi de Puçol són admesos en prestigioses universitats internacionals i espanyoles gràcies a les notes que aconsegueixen en els exàmens d'accés a la universitat britànica (Advanced Levels) i als resultats de les proves de la fase específica de les PAU (antiga Selectivitat). Enguany la nota mitjana de l'expedient és de 7´91 el que situa al centre en el rànquing de la Comunitat Valenciana en un cinqué lloc, amb 99 alumnes presentats. Cal assenyalar que aquests resultats acadèmics són molt meritoris degut a que s'obtenen únicament amb les notes externes de les juntes examinadores britàniques i de la UNED.

D'aquesta manera, entre les destinacions universitàries internacionals d'aquests joves es troben alguns dels més destacats. Per exemple, la prestigiosa Universitat de Berkeley, Califòrnia, rebrà per primera vegada a un graduat d'un col·legi valencià per a estudiar Enginyeria Nuclear. L'Imperial College, universitat londinenca que permanentment se situa entre els deu ecosistemes acadèmics més rellevants del món, acollirà a un estudiant en la seua Facultat d'Enginyeria Mecànica. Així mateix, el King´s College, un altre referent acadèmic de Regne Unit que habitualment se situa en el lloc vint-i-cinc dels rànquings internacionals, admetrà en el seu si a un altre batxiller de Caxton College per a estudiar en la Facultat d'Informàtica. Al seu torn, la reconeguda University College London –UCL-, situada entre les deu primeres universitats en els rànquings internacionals, comptarà amb diversos alumnes d'aquest centre britànic de Puçol per a estudiar en les seues facultats de Biotecnologia, Història, Filosofia i Psicologia.

Mentre que un 20 % dels estudiants de Caxton College dirigeix la seua brúixola acadèmica cap a institucions internacionals, la majoria cursarà els seus graus en entorns acadèmics espanyols. Entre ells destaquen la Universitat Politècnica de València, la Universitat Complutense a Madrid o la Universitat de València. Alguns dels graus triats en aquests campus són Enginyeria Aeroespacial, Medicina, ADE o Economia. Per la seua part, universitats privades de prestigi com a ICADE o IE també acolliran a diversos alumnes per a estudiar Relacions Internacionals, Dret o Business.

Proves d'accés a la universitat espanyola (PAU)

Molts d'aquests alumnes s'han presentat a la fase específica dels exàmens de la PAU per a poder obtindre plaça en els graus universitaris espanyols amb major demanda. Vint-i-set d'ells han obtingut notes d'expedient de més de 12, sent la més alta 13,77 sobre 14 punts.

Crida l'atenció que aquest grup de joves siga la primera generació universitària nascuda íntegrament en el segle XXI. En ells destaca una actitud davant la vida tolerant, multicultural i compromesa amb els valors humans.

Informa i fotos: Caxton College

 

26 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres