Un dia especial per a donar per finalitzada l'Escola d’Estiu

El 31 de juliol es va posar punt i final a l'Escola d’Estiu de 2018. Per a això els alumnes, juntament amb els monitors i monitores, van fer d'aquest dia una mica especial, amb activitats com a actuacions de tots els grups d'alumnes, una yincana, una discomòbil i una batucada com a fermall final de la jornada.

En les actuacions, tots els grups van poder demostrar a la resta dels alumnes i monitors la coreografia que havien preparat per a aquest dia. Encara que la intervenció de la batucada va ser el que més va animar a totes les persones presents. Aquests van aconseguir fer ballar a tots i fins i tot que alguns participaren en la pròpia percussió.

La regidora de Benestar Social, Mar Mazo, no es va voler perdre els actes i va aprofitar per a comentar el balanç de l'Escola d’Estiu d'enguany «les enquestes de valoració per part dels pares i mares no les hem vistes encara, però es revisaran una a una. No obstant això pensem que ha sigut un molt bon any. Hi ha hagut moltes activitats orientades a la conservació del medi ambient i s'han fet moltes més eixides que l'any passat».

Laura Romeu, tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament també va fer un xicotet balanç d'enguany «ha sigut un any magnífic, cada any ens intentem superar i enguany hem aconseguit superar les expectatives. Hem tingut sort de tindre becaris i gent en pràctiques que ha treballat genial».

Enguany l'Escola d’Estiu ha tingut la sort de poder gaudir dels tallers de medi ambient que va organitzar la Diputació de València a la platja de Puçol. També han realitzat activitats amb Agró en la costera els grups de primària, i encara que els d'infantil no es van desplaçar fins allí, sí que van tindre l'oportunitat de fer un taller mediambiental amb ells. I encara que ha sigut un mes de juliol molt calorós, els jocs d'aigua i les excursions a la platja i a la piscina han estat presents diàriament. A més, els tallers de teatre han despertat molts riures i curiositat entre els xicotets.

Mar Mazo ha volgut agrair tant als tècnics de benestar social la seua implicació, així com també a tots els monitors i monitores que han estat dia a dia perquè els nostres xiquets i xiquetes passen una Escola d’Estiu divertida i agradable. Així mateix, el servei de l'Escola Matinera −novetat enguany− ha resultat tindre un balanç satisfactori, així com el servei del menjador, el qual s'ha vist incrementat respecte a l'any passat. És per això, que tots dos serveis es mantindran en futures edicions.

Informa: María Portalés | Fotos: Mawulawe Ami

fotos face

570-fin-escola-estiu-2

01 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres