3.000 euros per al guanyador del Concurs de Pintura Vila de Puçol

Entorn del 9 d'octubre, la Casa de Cultura acull els premis Vila de Puçol de poesia, literatura en valencià i pintura, tots ells amb més de tres dècades ininterrompudes apostant per la cultura valenciana. El concurs de pintura té el termini d'inscripció obert fins al 17 de setembre i els participants opten a dos guardons: d'una banda, un premi en metàl·lic de 3.000 euros per al guanyador; per un altre, una exposició del 5 al 28 d'octubre amb una selecció de les obres finalistes.

L'aposta de Puçol per la cultura no es limita a un premi en metàl·lic més o menys important, sinó que suposa a més una oportunitat única per a difondre les obres dels autors premiats.

Així, en el XXXIII Concurs de Pintura Vila de Puçol, l'exposició amb les obres seleccionades es realitza durant el mes d'octubre, coincidint amb les activitats culturals organitzades per l'Ajuntament de Puçol entorn del Dia dels Valencians, el 9 d'octubre. A més, cada mes d'abril es presenten a la Casa de Cultura els llibres guanyadors de l'any anterior, tant del certamen de poesia com del literari, la qual cosa suposa per a poetes i literats una gran oportunitat per a donar a conéixer la seua obra.

Enguany, la convocatòria del concurs de pintura «continua oberta fins al 17 de setembre, per a tot tipus d'artistes que desitgen presentar la seua obra a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, sempre que els seus quadres vagen emmarcats i tinguen unes dimensions superiors a 60 x 80 i que no superen els 150 x 150 centímetres», recorda el regidor de Cultura, Xavier Alcácer.

Els tres guanyadors d'aquesta edició (pintura, poesia i literatura) es donaran a conéixer en la gala dels Premis Vila de Puçol, el pròxim 5 d'octubre a les 20 hores.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Xavier Alcácer

636-premiados-2017-2

10 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres