Santiago Posteguillo, veí de Puçol, presenta la novel·la guanyadora del premi Planeta a la Casa de Cultura

Diumenge que ve, 20 de gener, a les 17.30 hores, Santiago Posteguillo presenta a la Casa de Cultura de Puçol l'obra guanyadora del premi Planeta, Yo, Julia. L'acte serà introduït per la professora Alicia Villar, comptarà amb la participació de l'associació Saguntum Civitas i finalitzarà amb la signatura d'exemplars per part del veí de Puçol guanyador del premi Planeta. Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Santiago Posteguillo (nascut en 1967) havia aconseguit una cosa molt complicada al nostre país: publicar dues trilogies de novel·la històrica, compostes per llibres molt voluminosos centrats en personatges com Escipión el Africano o Trajano, amb elles, no solament aconseguir el reconeixement de la crítica, sinó també un important èxit de públic.

Per això va ser una sorpresa que l'obra presentada amb el títol El ascenso als premis Planeta i signada per un tal James Sussex es fera amb el preuat guardó i es descobrira que darrere d'aqueixos noms s'ocultaven yo, Julia i Santiago Posteguillo.

L'autor establit a Puçol es manté fidel al seu món, l'Imperi Romà, però afig un factor addicional: la importància de la dona en un territori històricament transitat per home i, com a colofó, aqueixa dona, Julia Domna, és un personatge real, l'esposa de l'emperador Septimio Severo. Segurament l'emperadriu que va acumular més poder en tota la història.

De tot això parlarà Posteguillo el diumenge 20 de gener en el saló d'actes de la Casa de Cultura, en la qual serà la primera presentació de la seua obra «a casa». L'acte comença amb una introducció de la professora Alicia Villar i a més està prevista la presència de l'associació Saguntum Civitas per a acompanyar la presentació, la tertúlia amb el públic i la signatura d'exemplars de l'últim premi Planeta.

L'entrada és gratuïta però les places són limitades: a les 17.30 hores comença l'espectacle. Puntualitat.

Informa i fotos: Sabín

008-santiago-posteguillo-1

17 Gener 2019
FaceBook  Twitter  

Altres