El Club de Lectura: cada mes, un llibre a debat

Porten més de 15 anys sense alçar la veu, sense fer soroll, però reunint-se l'últim divendres de cada mes, a les 20.30 hores, a la Biblioteca Municipal per a debatre amb Rosa García, la bibliotecària, un llibre prèviament triat per totes les sòcies. Al gener, a més, sumen un motiu més per a acudir a les seues sessions: l'autor Vicente Marco estarà a la sala per a debatre amb els assistents diferents aspectes de la seua novel·la Opera Magna.

El Club de Lectura és gratuït, està obert a homes i dones, joves i adults, però, ara com ara, només una quinzena de dones, sota la coordinació de Juana Sáez, són assídues a la cita.

«Confiem en el seu criteri per a triar els llibres», afirmen algunes de les assistents, fidels lectores que gaudeixen tant amb les pàgines de cada llibre com amb les exposicions de Juana o els debats entre totes les assistents.

Entre les seues activitats destaca al desembre la lectura d'alguns relats del volum Contes de Nadal (De Grimm a Auster), una amena forma de celebrar el cap d'any d'una forma apassionada.

També comparteixen altres activitats conjuntes, com les presentacions de llibres que es realitzen a la Casa de Cultura (allí estaven al desembre al costat de Marc Caballer i el seu llibre que ajuda a salvar vides de gats) i les visites a llocs emblemàtics (el museu de la Impremta del Puig, diverses obres de teatre o la jornada amb les Carmelites Descalces, amb els qui van comentar un llibre de Santa Teresa de Jesús).

El mes de gener, el Club de Lectura comença la seua programació anual amb una sessió especial: la vesprada del divendres 25, a les 20.30 hores, en la seua sessió mensual, l'obra triada és Opera magna, de Vicente Marco… i serà una sessió especial perquè l'autor estarà present a la biblioteca per a conversar amb els assistents.

I tot gratis.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Gabriel Castelló

015-club-de-lectura-2

21 Gener 2019
FaceBook  Twitter  

Altres