Hitchcock, poesia i música protagonitzen la presentación dels premis Vila de Puçol

El divendres 26 d'abril, en la cafeteria de la Casa de Cultura, es va realitzar la presentació dels llibres guanyadors dels premis Vila de Puçol 2018. En primer lloc, Manuel Bellver, autor de «Claror dels marges», va parlar de la seua poesia, de les seues referències i, per a finalitzar, va llegir diversos poemes triats pel públic assistent, entorn de 50 persones. A continuació, Pep Calero va revelar algunes de les claus de «Hitchcock al sofà», la seua col·lecció d'onze relats guanyadora del premi de novel·la; a més, també va compartir un joc amb el públic: descobrir a quines pel·lícules de Hitch corresponien alguns moments que va anar descrivint.

Una primera part senzilla, però que tots dos autors van saber dotar de dinamisme i xicotetes novetats amb les quals van gaudir els assistents. Durant el descans, tant Pep Calero com Manuel Bellver van signar exemplars dels seus llibres que, com a gentilesa en la gala de la seua presentació, es venien al preu especial de 5 euros.

La segona part de la nit va comptar amb el protagonisme d'Eva Dénia —que va posar la veu i la guitarra— i Merxe Martínez —impecable amb el cello—, juntes van oferir un generós recorregut per l'últim disc conjunt, Quan abril era abril, i també per altres peces de la seua discografia en la qual destaquen els homenatges a alguns cantautors francesos adaptats al valencià.

L'acte va ser presentat per José M. García, gerent de la Casa de Cultura, va comptar amb la presència de Manel Alonso, com a representant del jurat, i entre el públic es trobaven regidors de Compromís, PSOE i Partit Popular, encara que no van intervindre amb els habituals parlaments, atés que ens trobem en plena campanya electoral.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

230-premiados-y-concertistas

 

 

30 abril 2019
FaceBook  Twitter  

Altres