Carmen Spinola al Caxton College: «Tingeu la ferma creença de que res és impossible»

Amb més de trenta anys de trajectòria, Caxton College ha contribuït a la formació de dèneu promocions d'estudiants que van prenent posicions de rellevància en el pla acadèmic i professional. Este servei a la societat, pel qual recentment va ser guardonat amb el premi Club Rotary València, dibuixa un panorama molt positiu entre les files dels graduats que s'han establit per mèrits propis al llarg d'este segle XXI, en les universitats de major prestigi nacional i internacional i aconseguint càrrecs de responsabilitat en entorns professionals altament qualificats.

 Com en anys anteriors, la celebració d'esta final d'etapa escolar va estar carregada d'emoció i de missatges impregnats de bones intencions per part de tots els assistents. Carmen Spinola, com a padrina d'esta promoció, es va encarregar d'encoratjar-los amb un discurs en el qual, entre altres idees, els va proposar que tinguen en compte «el valor de l'esforç, el treball en equip, l'honestedat amb u mateix, la creença ferma que res és impossible, que tu eres el que vols ser i decideixes quin camí agarrar i que l'èxit o fracàs no ve de la sort, sinó del teu treball i constància».

Al seu torn, la directora de Caxton College, Amparo Gil, es va dirigir als jòvens recentment graduats, amb unes paraules que elogiaven la seua actitud en exposar que «cadascú de vosaltres sou estrelles, úniques, magnífiques i irrepetibles. Cadascuna amb una destinació i una òrbita per la qual transitareu compartint els vostres valors i la vostra humanitat».

La cerimònia, a la qual van acudir quasi 600 convidats, va congregar a famílies de deu nacionalitats, atés que entre els graduats hi havia alumnes de països com Suïssa, la Xina, Regne Unit, Rússia, Holanda, Hongria o Líban, generant un ambient de convivència multicultural exemplar.

En eixe entorn multicultural, també va ser protagonista un dels pares que va prendre la paraula i amb encert els va fer arribar una sèrie de consells com el que els recomanava «penseu en les noves aventures que vos oferix la interminable recerca de coneixement i recordeu que el més important en este món no és saber on estàs, sinó cap a on vas». Així mateix, els va incitar amb una última frase, a manera d'eslògan cívic, en la qual els proposava «eixiu al món i feu-lo millor».

Per a acabar, Spinola es va aproximar una vegada més als graduats per a suggerir-los que siguen «valents, curiosos, sense deixar de ser fidels a vosaltres mateixos i als vostres principis i valors. Vos desitge a cadascun de vosaltres, que gaudiu de la vida, del vostre treball, de la vostra família, de la vostra gent i que continueu construint les vostres vides per a liderar el món».

Informa: Norberto Martínez | Fotos: Marcus Hofferer

02 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres