Com pensar en anglés

El col·legi britànic Caxton College oferix tots els dissabtes al matí de 10h a 12:30h cursos d'anglés per a totes les edats i tots els nivells amb la possibilitat de preparar-te per a exàmens oficials. Del 21 de setembre al 20 de juny. L'acadèmia d'anglés dels dissabtes de Caxton College afronta amb eficàcia un dels desafiaments més importants als quals s'enfronten els estudiants d'anglés.

Perquè un alumne parle ben anglés, siga com siga la seua edat i el seu nivell, és fonamental que, com més prompte millor, comence a pensar en anglés. Per això, és molt recomanable que diàriament s'embolique d'experiències angleses, tant a l'aula com en la seua vida quotidiana, per a començar a comunicar-se de manera fluida sense haver de traduir literalment de l'espanyol.

Per este motiu, un dels requisits bàsics per a aprendre amb eficàcia la llengua shakespeareanaconsistix a submergir-se en un entorn amb un professorat natiu i especialitzat on tots els estímuls que l'alumne reba li permeten interioritzar el nou idioma.

Siga com siga el temps setmanal que l'alumne dedica a l'estudi del nou idioma, és important que, tant a l'aula com fora d'ella, reforce el seu aprenentatge veient la televisió, escoltant podcasts, tenint lectures en versió original o escrivint en les xarxes socials. Amb esta relació l'alumne s'habituarà a escoltar frases col·loquials i estructures lingüístiques que anirà consolidant i, sense adonar-se, gradualment començarà a expressar-les de manera mecànica, sense buscar equivalents en el seu idioma matern.

Les experiències afectives que ens oferixen les converses amb altres persones són un al·licient per al procés d'aprenentatge del nou idioma que ens ajuda a tindre major agilitat mental i en definitiva a pensar sense traduir de l'espanyol. Per això, és aconsellable acudir a cursos on l'ambient siga completament britànic i les classes siguen eclèctiques, obertes, amb multitud d'experiències emocionals que potencien l'interés de l'alumne per continuar engrandint el seu coneixement.

Fent passos d'este tipus el cervell comença a assimilar i a interpretar l'anglés de manera natural. Algunes tècniques que posen en pràctica des de l'acadèmia de Caxton College i que ajuden a agilitar este procés, tal com assegura Laura Coeli, coordinadora dels programes d'anglés d'este col·legi britànic, tenen a veure amb l'abandó del llibre de text convencional entre les edats més primerenques per a substituir-lo per contes tradicionals, cançons i altres fonts creatives.

D'esta manera, el xiquet aprén divertint-se i en activar-se les seues emocions és més fàcil que retinga i memoritze tot l'aprés. Als alumnes més majors també se'ls dota de «recursos didàctics que criden la seua atenció perquè a través dels seus gustos personals aprenguen amb interés i adquirisquen l'anglés amb major facilitat», emfatitza Coeli.

Informa: Caxton College | Fotos: Marcus Hofferer

542-sabados-caxton-2

19 Setembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres