L'institut de Puçol continua la seua immersió europea: Finlàndia, Portugal, ara Grècia… i prompte Suècia

L'Institut d'Educació Secundària (IES) de Puçol continua immers en els seus projectes europeus, fonamentalment a través del programa Erasmus. Després de visites i intercanvis amb països com Portugal o Finlàndia, esta tardor el protagonisme recau a Grècia. Cinc alumnes i tres professors han estat allí. Ens compta l'experiència Elena Campaña, una de les professores.

Des de 2018, l'IES Puçol participa en un projecte europeu Erasmus + KA2 de títol Cultural Heritage as a Catalyst of creative Entrepreneurship juntament amb socis de Suècia, Croàcia, Grècia i Portugal.

Este projecte té com a objectius : millorar les habilitats d'aprenentatge del professorat, desenvolupar les habilitats empresarials dels estudiants, generar connexions entre escoles, integrar les millors pràctiques en els currículums, millorar la consciència cultural d'alumnes i professors, millorar el coneixement de les TIC d'estudiants i professors, i finalment, fomentar la futura ocupabilitat de l'alumne.

La gran novetat de tot el projecte és que tots els objectius marcats s'aconsegueixen a través del treball directe de l'alumnat en la promoció del patrimoni cultural i esperit empresarial.

Seguint el calendari del nostre projecte, l'última setmana d'octubre ens desplacem els cinc alumnes Erasmus de l'IES Puçol juntament amb tres professors: Mª José Gil, Paco Jiménez i Elena Campaña. Viatgem a Atenes (Grècia) per a realitzar la nova mobilitat.

El tema era «Vlog/Blog», un treball que els alumnes de cada país van preparar abans de realitzar al viatge. En el cas de l'institut de Puçol, comptem amb un taller realitzat per Francisco Sanchis en el nostre centre.

Paral·lelament, els estudiants de Suècia, Portugal, Croàcia, Espanya i Grècia, van fer una gran immersió en la cultura, paisatges, folklore, tradicions i gastronomia grega. Finalment, entre tots els participants plasmem els coneixements en els projectes finals de «Blog/Vlog».

Pròxima parada: Suècia.

Informa: Elena Campaña |Fotos: IES Puçol

655-instituto-grecia-1

12 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres