Reparació de la calefacció en el col•legi públic Lluís Vives de Puçol

El 7 de gener va fallar la calefacció en el col·legi públic Lluís Vives. Des d'eixe moment, l'Ajuntament de Puçol ha realitzat totes les gestions necessàries per a tindre al més prompte possible la peça de recanvi de la caldera, fabricada per Froling a Àustria i comercialitzada per El Corte Inglés, que és l'empresa amb la qual va contractar la instal·lació, el manteniment i la garantia fins a 2023. Huit dies després, el col·legi seguix sense calefacció.

Des de la delegació a Espanya de Froling i el seu servei tècnic TecSostenible, contractat per El Corte Inglés per al manteniment del servei, el dimecres 8 asseguren al col·legi i a l'ajuntament que la peça defectuosa estaria a Puçol en 48 hores, i com a més tard el dilluns.

Cal fer constar que este tipus de calderes de biomassa es fabriquen a Àustria, que les peces són exclusives i només es poden trobar en el fabricant.

La responsabilitat de la tardana reparació de la caldera és de TecSostenible a Espanya, i per extensió de la marca Froling a Àustria, que és qui ha de vetlar pel servei que oferixen les seues delegacions i ha d'evitar que demoren les reparacions més de l'estrictament necessari.

El dimarts dia 14 de gener, des d'El Corte Inglés informen a mitjan matí que la peça arriba a Manises en esos moments i que serà instal·lada durant la vesprada del dimarts en el col·legi Lluís Vives.

Segons el regidor d'Educació, José M. Esteve: «Revisarem el contracte de reparació i manteniment per a agilitar, en cas de futures avaries, la solució més immediata i ens solidaritzem amb el centre escolar, que ha patit durant estos dies de fred unes temperatures extremadament baixes a les aules».

Informa i fotos: Departament de Comunicació

038-concejal-y-directora-colegio-1

14 Gener 2020
FaceBook  Twitter  

Altres