Oci Ací: Entreteniment a casa amb els teus professionals de Puçol

El confinament pot brindar noves oportunitats als qui tenen la «sort» de romandre confinats a casa, tant a veïns que desitgen realitzar noves activitats, com als professionals que poden instruir-les. Amb la finalitat d'establir un punt d'unió entre tots dos, naix Oci Ací, una nova campanya de vídeos que recollirà tutorials de tota mena, des de cuina fins a fitness, des de gimnàstica fins a dibuix. Uneix-te!

Després de diverses setmanes traient a relluir la creativitat i l'optimisme dels veïns de Puçol a través d'Eixirem!, ha arribat el torn d'aquells professionals de la cuina, la dansa, el dibuix, la música, el ioga o qualsevol altra activitat que puga realitzar-se a casa. D'esta manera, podran promocionar-se mentre brinden una oportunitat d'entreteniment i aprenentatge als seus públics.

«Oci Ací és un complement al Portal del Comerciant, on ja apareixen aquelles empreses locals que embenen a domicili aquests dies», explica Paz Carceller, alcaldessa de Puçol: «amb este nou directori, altres professionals i empreses de Puçol podran oferir els seus serveis perquè els veïns no sols gaudisquen del seu temps lliure, sinó que, a més, també aprofiten per a aprendre».

És a dir, els professionals locals poden col·laborar amb vídeos divulgatius sobre la labor que exerceixen, ja siga com a comerç o com a expert en la matèria. Especialment, aquells que ja compten amb una pàgina web o amb algun compte en xarxes socials on ja divulguen este tipus de contingut. Sobretot vídeos, encara que també poden ser d'utilitat fotografies i textos escrits.

Si no comptes amb un d'estos espais, però així i tot desitges participar, pots crear-ho ara. Quan tingues els teus vídeos publicats en el teu web o xarxa social, mana WhatsApp al 659 439 618 o un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb les següents dades:

Nomene empresa o marca i la persona responsable

Servei que ofereixes

Adreça on tens allotjat aqueix material (còpia el link complet)

Telèfon de contacte

Des del departament de Comunicació ja s'està creant un llistat de serveis de Puçol classificats per temes, que s'anirà ampliant a mesura que arriben més contactes, per la qual cosa, com més prompte millor envies les teues dades, abans apareixeràs en el directori. Recorda que no enllacem a la home del teu web, sinó a la secció o adreça exacta on es troba el material didàctic gratuït.

D'esta manera, aquelles persones que vulguen aprofitar el temps realitzant diverses activitats productives, creatives, divertides o relaxants, podran fer-ho amb una programació a la carta, que recollirà vídeos tutorials elaborats pels comerços i professionals de Puçol.

«L'important és que els veïns troben diferents alternatives en cada camp, i que els comerços i professionals tinguen un lloc addicional per a promocionar-se», apunta Elena Camarero, regidora de Comerç.

A partir de la setmana que ve, es treballarà en una segona fase d'esta campanya, en la qual seran els professionals els qui graven i envien els seus propis vídeos per a la seua posterior edició i difusió a través dels mitjans locals.

En definitiva, Oci Ací és una mica més que un directori: arriba com una nova forma d'entreteniment a casa per a establir un punt d'unió entre veïns i professionals de Puçol.

Informa: Irene Mollá Cartel: Sento Pascual | Fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

info

210-logo-oci-aci 1

09 abril 2020
FaceBook  Twitter  

Altres