Comencen els cursos de capacitació laboral dirigits a dones en l'Horta Nord

Els dies 28 i 29 d'abril es desenvolupa el primer curs del programa formatiu dirigit a millorar la capacitació laboral de dones en l'Horta Nord. Junt amb altres cinc cursos programats per al mes de maig, este calendari formatiu s'emmarca en el conjunt d'ajudes als pactes territorials impulsats per la col·laboració entre Labora i Pactem Nord. Són gratuïts... Però les places són limitades!

Cada curs tindrà una sessió grupal de 40 minuts, a més d'1 hora i 20 minutos de tutoria per a resoldre qüestions i tindre un tracte més personalitzat. Per descomptat, la modalitat de tots ells és online, ja que es realitzen per videoconferència a través de la plataforma que facilita l'organització, amb un horari de connexió fixat a les 10 hores. I amb l'ajuda de WhatsApp per a facilitar la comunicació entre professors, alumnes i companyes.

La primera activitat d'este calendari formatiu és el curs d'Autoconeixement, Autoestima i Seguretat Personal, els dies 28 i 29 d'abril. Este arriba seguit d'altres cinc activitats que s'aniran desenvolupant al llarg de tot el mes de maig:

Els dies 5 i 7, per part seua, es desenvoluparà un curs orientat a la preparació per a entrevistes de treball i la comunicació assertiva, amb una sèrie de consells i directrius que poden arribar a ser de gran utilitat en la cerca d'ocupació. I, el dia 12 de maig, orientat a millorar l'habilitat de treballar en equip: una aptitud fonamental per a la majoria d'empreses en l'actualitat.

Els següents cursos tindran lloc els dies 14 de maig, sobre Adaptabilitat, Responsabilitat i Gestió de Conflictes; el 19 maig, sobre com Construir la teua marca personal en Internet i, per a finalitzar el programa formatiu, el 21 de maig es llançarà un últim curs sobre Speed Dating Laboral; l'art d'aprofitar les entrevistes breus de treball i augmentar les possibilitats d'obtindre ocupació.

«Cal tindre molt present que del total d'aturats del municipi, el percentatge de dones és del 61%», destaca Elena Camarero, regidora de Desenvolupament Local i Impuls Econòmic. Per este motiu, «considerem de summa importància millorar la capacitació laboral de les dones».

Així, l'objectiu del programa resideix a treballar en la millora de l'ocupabilitat femenina «mitjançant accions grupals i individuals d'acompanyament intensiu», afig la regidora.

Encara que ja hi ha grups tancats, alguns d'estos cursos encara tenen places vacants, per la qual cosa en cas d'estar interessada a inscriure't o rebre més informació, pots posar-te en contacte amb Pactem Nord a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o cridant a un dels telèfons de contacte:

627 791 551

664 55 27 00

Informa: Irene MollàCartel: Pactem Nord Fotos: Sabín

223-logo-pactem-nord

27 abril 2020
FaceBook  Twitter  

Altres