Este 9 d'octubre, homenatge a la cultura, la història i la lluita contra la pandèmia

Enguany, les activitats culturals entorn del 9 d'octubre avancen les seues dates, comptaran amb aforament limitat, a l'aire lliure, gratuïtes però amb reserva prèvia d'entrada i eliminaran els actes massius d'edicions anteriors. A més, no sols hi ha un reconeixement a la cultura i la història, també a les víctimes i a les persones que han dedicat el seu temps a lluitar contra la pandèmia del coronavirus en l'àmbit local.

El Covid-19 ha canviat en gran manera la programació d'activitats prevista al llarg de l'any: s'han suprimit els actes massius a la platja a l'estiu, no hi ha hagut programació de festes al setembre i ara, a l'octubre, els actes culturals continuen ajustant-se a les mesures sanitàries que marquen les autoritats.

«Enguany els actes entorn del 9 d'octubre continuaran sent un homenatge a la història i a la cultura valencianes», explica José M. Esteve, regidor de Cultura. «Però també volem que siga un reconeixement a les persones i col·lectius que han aportat el seu esforç diari per a lluitar contra el coronavirus i, per descomptat, un homenatge a les víctimes de la pandèmia».

Els actes de la festa de tots els valencians tenen un aforament màxim de 200 veïns en la plaça del País Valencià, sempre a l'aire lliure, amb control d'accés, presa de temperatura, distància social en les cadires situades enfront de l'escenari i, per descomptat, tots gratis… encara que cal telefonar prèviament al 961 421 949 per a reservar entrades.

Del 2 al 8 d'octubre, quatre actes on es donen la mà els premis Vila de Puçol de pintura, literatura i poesia; la música de Versonautas; l'acte oficial de celebració del 9 d'octubre; i els concerts a càrrec de Santa CeciliaThePinker Tones i Púrpura Pansa.

Actes programats:

Divendres, 2 octubre, 20 hores:
Lliurament de premis Vila de Puçol
Concert Versonautas: música i poesia
(Plaça de la Casa de Cultura)

Dissabte, 3 octubre, 19.30 hores:
Homenatge als col·laboradors i víctimes del Covid-19
Acte institucional del 9 d'octubre
Concert del CMI Santa Cecilia
(Plaça del País Valencià)

Diumenge, 4 octubre, 18.30 hores:
Concert de ThePinker Tones
(Plaça del País Valencià)

Dijous, 8 octubre, 22.30 hores:
Concert Vents de Broadway, de Púrpura Pansa
(Plaça del País Valencià)

Tots els actes amb aforament limitat. Entrada gratuïta telefonant prèviament al 961 421 949.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: SergioMaestro

397-vents-de-broadway-2

25 Setembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres