Miguel Ángel Descalzo, del col·legi Virgen al Pie de la Cruz, guanya les olimpíades autonòmiques de Formació Professional

L'alumne Miguel Ángel Descalzo ha guanyat la fase autonòmica del certamen Spainskills en la modalitat d'Instal·lacions Elèctriques. La trobada, coneguda com els Jocs Olímpics de la Formació Professional, reunix els millors estudiants d'àmbit nacional amb l'objectiu d'impulsar l'actualització tecnològica dels centres i les matèries impartides.

La cita autonòmica de la Comunitat Valenciana va reunir els millors expedients dels centres d'FP, professors i empreses en l'IES Antonio José Cavanilles d'Alacant, del 25 al 28 d'octubre.

En representació del col·legi Virgen al Pie de la Cruz, l'estudiant Miguel Ángel Descalzo, acompanyat del seu tutor Ernesto J. Sanchis, ha obtingut l'or en els coneguts com Jocs Olímpics de la FP. Una competició en la qual es posen a prova les habilitats adquirides durant estos estudis.

Spainskills és un aparador dels millors talents de la Formació Professional a Espanya i per a això reunix estudiants, docents i empreses en un esdeveniment únic en el qual s'evidencia la qualitat d'este ensenyament.

A més, esta competició impulsa l'actualització tecnològica perquè els centres puguen oferir una educació que responga a les noves necessitats laborals de cada sector.

Des del col·legi concertat defensen un compromís ferm amb la Formació Professional, com afirma el seu director, Alberto Francés: «La Formació Professional és la millor inversió de futur».

Ara, Miguel Ángel, que va estudiar el Grau Superior de Sistemes Electrotècnics i Automotiçats en CVP Cruz, representarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat Nacional SpainSkills 2021, que se celebra a Madrid el mes vinent de març, els guanyadors del qual, al seu torn, representaran a Espanya en els europeus i el mundial Skills.

Informa i fotos: Virgen al Pie de la Cruz

376-alumno-vpc-gana-skills-3

08 Novembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres