T'abellix començar a jugar als escacs gratis i fer-lo amb altres que comencen a descobrir este esport?

El dijous 9 de gener va començar a funcionar el taller d'iniciació als escacs en l'Espai Social La Barraca. Tots els dimecres en la Casa de Cultura i els dijous en La Barraca, els interessats a iniciar-se en els escacs, senzillament jugant partides amb altres novells, només han d'acostar-se i preguntar per DaniYegros i el grup d'escacs.

Esta iniciativa d'un grup de pares pretén servir de complement a l'Escola d'Escacs organitzada per la Diputació de València i l'Ajuntament de Puçol els dilluns a la vesprada en l'Espai Jove i, sobretot, que siga un punt de trobada perquè els més jóvens disfruten jugant dels escacs els dimecres a la vesprada en la Casa de Cultura i els dijous a la vesprada en La Barraca, en ambdós casos de 17.30 a 19 hores.

L'escola, en la que participen 16 xiquets de 7 a 10 anys, va començar a funcionar a l'octubre i, a partir del 20 de gener, impartix classes tots els dilluns en l'Espai Jove, de 17.30 a 19 hores. L'objectiu amb el taller gratuït dels dimecres i dijous és que els alumnes disfruten jugant i, a més, que s'incorporen nous veïns interessats en este esport.

Per a això, un grup de pares ha sol·licitat a l'ajuntament suport i este els ha cedit un aula els dijous a la vesprada en La Barraca, a més Jorge Capilla els ha cedit també un buit els dimecres a la vesprada en la cafeteria de la Casa de Cultura i, per a completar el projecte, Dani Yegros s'ha oferit a coordinar el taller no sols controlant les partides, sinó aportant també experiència, vídeos i activitats ludicoformatives  entorn dels escacs.

Al final es tracta de sembrar durant este semestre perquè el pròxim mes de setembre puguem posar en marxa una Escola Municipal d'Escacs”, subratlla el regidor Julio Lucia. “Som conscients que això serà possible si tenim un grup de xicotets interessats a aprendre i a disfrutar amb este esport en què la ment és molt més important que l'apartat físic, d'ací que hàgem recolzat esta idea d'un grup de veïns que davant de tot volen que els seus fills disfruten jugant amb altres xiquets perquè la futura escola tinga garantida una primera remesa d'alumnes”.

Si t'abellix jugar, acosta't, és gratis.

Informa: Sabín | Fotos: Agustín Baena

fotos face

041-taller-ajedrez-4

13 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres