Gimnàstica rítmica, l'esport de moda este cap d'any

S'acosta el cap d'any i el Club de Gimnàstica Rítmica despedix 2015 amb multitud de projectes en marxa i resultats: la lliga en Sueca, el torneig a Alzira, la presència de Sofía Zanón en el Campionat d'Espanya i el triomf de Rosa Fernández són algunes de les mostres del gran nivell que travessa el club.

En la primera fase de la lliga de gimnàstica rítmica, celebrada el 8 de desembre en Sueca, el Club de Gimnàstica Rítmica Puçol ha aconseguit el primer lloc en la categoria de conjunt minibenjamí, el segon lloc en conjunt benjamí i també el primer lloc del trio benjamí.

La pròxima fase es disputa el 19 de desembre a Alzira i la final de la lliga se celebra en el mes de gener.

Una data en què la gimnasta local Sofía Zanón estarà a Valladolid, concretament els dies 11, 12 i 13, en el Campionat d'Espanya de conjunts, on competix amb les seues companyes del club de Burjassot.

També el 8 de desembre, la gimnasta local Rosa Fernández aconseguia la medalla d'or en la seua categoria, encara que formant part de l'equip d'El Puig.

Finalment, tant l'escola com el club preparen l'última exhibició de l'any, serà el diumenge 20 de desembre, al llarg del matí, en el Palau d’esports de Puçol. Comptarà amb l'actuació d'alumnes de les distintes categories i algunes sorpreses.

Informa: Sabín | Fotos: Mapi Sangil

fotos face

1026-minibenjamin-campeon-2

14 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres