El termini de renovació dels cursos de natació i aquaeròbic finalitza el 31 de maig

El 31 de maig finalitza el termini de renovació dels cursos actuals de natació i aquaeròbic de la piscina municipal. Així mateix, l'espai romandrà tancat de l'1 al 10 juny a causa de la preparació de la piscina d'estiu. A partir del dia 11 es produirà l'obertura de la temporada estival de la piscina, amb horari d'11 del matí a 8 de la vesprada. A més, s'obriran les inscripcions per al nou alumnat dels cursos de natació i aquaeròbic de la temporada 2018-2019.

El tècnic d'Esports, Fernando García, recorda que el termini de renovació dels cursos que s'estan duent a terme de natació i aquaeròbic finalitza el 31 de maig. A partir de l'11 de juny, «s'obrin les inscripcions per a nous alumnes d’ambdós cursos durant la temporada 2018-2019».

I, què ocorre entre la finalització d'un termini i l'inici d'un altre? «Entre l'1 i el 10 de juny, l'espai està tancat a causa del condicionament de la piscina d'estiu». També l'11 de juny, la temporada estival dóna inici i la piscina comença a obrir d'11 del matí a 8 de la vesprada.

Cal recordar que els socis i sòcies del poliesportiu municipal també tenen fins al dia 31 per a apuntar-se als cursos de natació i aquaeròbic que s'oferixen al juliol. Existixen diversos preus i torns en funció de l'edat. Tant les persones no sòcies com aquelles que ho són poden, així mateix, inscriure's a partir de l'obertura de la piscina d'estiu.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

388-piscina-de-verano-1

24 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres