Fins al 20 de juny, apunta't al torneig de futbol 7 solidari amb el Sàhara

Les inscripcions al torneig de futbol 7 solidari amb la població sahrauí Banna Lekbir Bachir, organitzat per l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM) amb la col·laboració de la UD Puçol i l'Ajuntament, estan obertes fins al dimecres 20 de juny. Els partits es disputaran del dimarts 26 de juny al divendres 6 de juliol en el camp de futbol José Claramunt. Les persones interessades poden informar-se sobre les bases en la notícia i inscriure's enviant un correu a   o telefonant al número 660 272 855.

Es realitzarà un sorteig el dijous 21 de juny a les 19 hores en la Casa de Cultura. És possible consultar altres qüestions des del Facebook del torneig.

Tots els equips que vulguen apuntar-se per a participar en el torneig hauran d’aportar el llistat d'inscripció degudament emplenat (amb les dades de tots els components de l'equip), el telèfon i el correu electrònic d'almenys 2 dels components de l'equip.

Així mateix, també s'haurà de presentar la inscripció de 180 euros que s'ingressaran abans del sorteig en el compte bancari que es facilitarà una vegada realitzat el registre. La inscripció inclou la participació en el torneig solidari i una pilota de regal per a cada grup.

Si vols informació, no oblides repassar el reglament!

logo pdf Bases de participació

 Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Ares Escorial | Fotos: Sabín

438-final-edicion-anterior-2

14 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres