Obertes les inscripcions de “Puçol corre pel Sahara” fins a l'1 d'agost

Ja és el segon any que l'organització ASOM (Asociacion per a la Solidaritat amb el Món) prepara la carrera popular per a recaptar fons per al Sahara. Enguany es durà a terme el dia 3 d'agost a les 20 hores a la platja de Puçol. Tot aquell que vulga participar podrà inscriure's fins a l'1 d'agost en el pub Mandrágora, en el Café Ro o via electrònica en la web de la carrera, www.tdpevents.es.  

Les persones interessades podran inscriure's en dues modalitats: una carrera de 6,5 quilòmetres o una marxa de 4,5 quilòmetres amb eixida i meta d'ambdues en la plaça rosa dels Vents. Ambdues proves recorreran els diferents entorns naturals que es troben a la platja de Puçol.

Els que vulguen col·laborar amb aquesta causa hauran de pagar 6 euros per la inscripció que es destinarà íntegrament als projectes de ajuda al Sahara.

Aquest acte, juntament amb el torneig de futbol 7 o les caravanes de pau, tenen com a objectiu recaptar diners per a ajudar els campaments de refugiats en el desert del Sàhara amb projectes de sanitat, cooperació, joventut i esport.

Així que recorden que fins al dia 1 d'agost estan obertes les inscripcions per a poder posar nosaltres un granet d'arena en l'ajuda per al Sàhara.

Informa: María Portalés | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Gabriel Castelló

558-previa-sahara-3

23 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres