De l'1 al 9 de setembre, la piscina estarà tancada per a preparar la temporada d'hivern

Com és habitual, en finalitzar agost la piscina municipal tanca la seua etapa d'estiu i prepara les instal·lacions per a l'hivern, amb la cúpula, climatització i condicionament de les instal·lacions. A partir del 9 de setembre s'obri al bany lliure i també es posen en marxa les inscripcions per als diferents cursos i escoles que començaran la seua marxa l'1 d'octubre.

Des de l'1 fins al 9 de setembre la piscina municipal romandrà tancada per al condicionament de la cúpula i la resta d'instal·lacions de cara a l'hivern. Un període que en aquesta temporada s'ha reduït a un termini per davall de les dues setmanes que eren habituals fa uns anys.

El dilluns 10 de setembre s'obri la piscina coberta al públic, amb el seu horari habitual d'hivern: de dilluns a divendres, de 8.00 a 22.30 hores; dissabtes de 9.00 a 21.00 hores; i diumenges de 9.00 a 14.00 hores. Tots els carrers dedicats a bany lliure.

A partir del 17 de setembre, està obert el termini d'inscripció per als nous alumnes que desitgen apuntar-se a qualsevol de les escoles esportives municipals que tenen la seua seu en el Poliesportiu Municipal.

I finalment, l'1 d'octubre comencen les classes de les diferents escoles.
Enguany, si t'has proposat fer esport, ací tens l'oferta més àmplia que pugues imaginar.

Informa i fotos: Sabín

615-piscina-1

31 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres