Tripuçol guanya la lliga de clubs de la Comunitat Valenciana i signa una temporada «quasi perfecta»

Mancant un objectiu, Tripuçol quasi es fa amb el ple de tots els resultats planejats des del començament de temporada. Cal tindre en compte que és un club ambiciós i que molts d'estos objectius eren molt laboriosos, però gràcies al compromís de tots els esportistes i de la directiva hem pogut anar despatxant, un a un, estos objectius.

Començaré per l'objectiu que se'ns ha quedat en la recambra, la romania en 1a Divisió Nacional de les xiques, que per tan sols 2 punts, després d'haver estat lluitant tot l'any, descendien a 2a Divisió Nacional. Una llàstima, però ja estem som-hi perquè aquest pròxim 2019 nostres xiques tornen pel cap alt del nivell nacional.

Respecte als xics, després d'una llarga disputa amb dos clubs pertanyents també a la Comunitat Valenciana (Bétera i Huracán), van aconseguir l'ascens a 1a Divisió i ficar-se així entre els 15 millors equips masculins d'Espanya. Aquest resultat no hauria sigut possible sense l'ajuda de les nostres xiques, ja que l'última de totes les proves a Sevilla era un relleu mixt on xics i xiques havien d'unir les seues forces per a fer el triatló en el menor temps possible i guanyar als màxims rivals.

Una meravellosa actuació ens va col·locar en segona posició, la qual ens va sumar molts punts en el resultat final.

En l'àmbit Autonòmic, la Lliga de Clubs Caixa Popular es constitueix de 6 competicions (tres duatlons i tres triatlons), i ens obligava a tindre en forma a tot el nostre equip des de gener fins a octubre.

En la categoria femenina aconseguim pujar a Primera Divisió gràcies a un segon lloc general del rànquing amb el compromís de totes les nostres xiques, i així poder lluitar l'any que ve en la categoria que tant han barallat per estar.

Els xics van començar en cinquena posició en la primera prova, el Duatló de Massamagrell, però la seua regularitat ens ha permés realitzar una remuntada de somni i fer-nos amb el primer lloc del rànquing en l'última de les proves, el Duatló d'Alzira (on finalitzem primers per equips) fent-ho tot súper emocionant i culminat així una de les millors temporades que es recorden del club.

Tots aquests resultats no haurien sigut possibles sense l'ímpetu i ganes d'ajudar el Tripuçol de tots els nostres esportistes, des dels més xicotets de l'escola fins a l'equip Elit, passant per l'equip Z i tenint en compte als components de la directiva.

Tots i cadascun d'ells posen el seu granet d'arena sense rebre res a canvi i per amor a l'art, alguna cosa que fa que hàgem pogut construir aquesta fortalesa invencible anomenada TRIPUÇOL.

També recordar i agrair a tots els voluntaris la seua gran ajuda, als nostres espònsors i a l'Ajuntament de Puçol pel seu suport econòmic a aquest club humil, suport que permet que puguem complir els nostres objectius.

Ens veiem en el 2019 amb més ganes de guerra!

Anem tripus!

Informa: Enrique Soriano | Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

816-balance-tripucol-3

04 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres