Tripuçol estrena temporada amb dues plates en primera divisió

Després d'un any brillant en el qual Tripuçol aconseguia mantindre's en la primera divisió de triatló, tant en categoria masculina com femenina, el club ha començat la temporada 2020 amb molt bé peu. Un equip mixt de quatre «tripus» es feia amb la segona posició el passat 2 de febrer en el Duatló de Vilanova de Castelló, donant el primer pas per a complir el seu objectiu d'enguany: guanyar la lliga autonòmica.

María Rubio, Ian Portalés, Alicia García i Javi Cabrero eren els representants del club de triatló de Puçol en el passat Duatló de Castelló de la Ribera, una competició en la qual van participar 98 equips i que va ser especialment intensa a causa de les seues curtes distàncies: cadascun havia de fer 3 quilòmetres corrent, 5,6 amb bici i, de nou, 1,3 quilòmetres corrent abans de passar-li el relleu al Company següent, fins que els quatre components de l'equip hagueren realitzat la prova.

«El fet que siguen distàncies tan curtes fa que siga molt molt ràpid i explosiu per a tots», comenta Ian Portalés, triatleta i directiu del club, que reconeix que no esperaven obtindre una posició tan bona: «Sabíem que portàvem bon equip, però en els duatlons solem tindre pitjors resultats que en els triatlons», explica l'esportista, «per la qual cosa començar l'any amb un segon lloc en un duatló ens fa estar més prop del nostre objectiu que en la temporada passada».

I el seu objectiu és, ni més ni menys, que tornar a guanyar la lliga de clubs autonòmica, tant en categoria masculina com femenina, cosa que van aconseguir fa tan sols dos anys i que van estar a punt de fer de nou la temporada passada, en la qual van obtindre la segona posició.

De moment, este resultat en la primera prova de la lliga autonòmica és un bon començament per a complir el seu objectiu, difícil però realista. I mentrestant, estos «quatre fantàstics» i la resta d'esportistes d'elit de Tripuçol continuaran entrenant la seua mitjana d’entre 12 i 15 horetes setmanals per a mantindre's en el més alt de la Comunitat Valenciana i brindar noves alegries a l'esport local, sempre, sota el seu crit de guerra: Vamos, tripus!

              Informa: Irene Mollà | Fotos: Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana

81-tripuzol-duatln-febrero-3

05 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres