Dos ors, un bronze i passaport per al campionat d'Espanya d'atletisme

El Club Atletisme Puçol viu una temporada repleta d'èxits en diferents categories, amb un medaller brillant que encara no ha parat de créixer. De fet, dissabte passat 29 de febrer va sumar tres noves medalles, concretament, dos ors i un bronze a nivell autonòmic: uns resultats més que satisfactoris que li van donar la passada per a participar en el campionat d'Espanya d'Antequera, Màlaga.

«Va ser fantàstica la vesprada d'atletisme màster que vivim el dissabte 29 de traspàs», recorda l'entrenador Jacinto Gonzálvez, «i esperem no haver d'esperar quatre anys més per a celebrar una altra més», fa broma.

Esta jornada es resumeix en un botí de tres medalles autonòmiques: tot un ple, ja que eren tres els atletes que representaven al club d'atletisme. «Tres de tres», assenyala Gonzálvez, que destaca la importància d'obtindre dues marques mínimes per a poder participar en el campionat d'Espanya 2020 en Antequera. «Més no es pot demanar!», comenta orgullós.

José Luis Pérez Bayarri va obtindre la medalla d'or en la prova de salt de longitud, un primer lloc que es va assegurar amb un bote de quasi sis metres i que li va donar el passaport per al campionat d'Espanya.

Encara que el jove ja tenia aqueix visat, va poder defensar-lo superant la marca mínima de 5 metres i 80 centímetres que s'exigeix des de la Federació Espanyola. «Tot això, malgrat patir una lesió de turmell i haver de renunciar als tres últims salts», apunta el seu entrenador, encara que, tal com va demostrar l'atleta, «amb un bon salt prou».

L'altre or va ser per a Mariola Estivalis en la prova de 60 metres llisos. L'atleta va realitzar una marca de 10'80 segons que té un enorme valor, tant per motius personals com esportius, ja que «és la seua segona competició esta temporada després de patir una lesió fa dos mesos en el primer campionat», explica Jacinto Gonzálvez, que assegura que Estivalis s'ha esforçat per superar este obstacle: «Ha sigut constant, treballadora i lluitadora», comenta.

El colofó el va posar Joaquín Izquierdo, amb un bronze de color or perquè, tal com s'explica des del Club Atletisme Puçol, la final va estar més que atapeïda i va poder haver obtingut qualsevol dels tres metalls en la prova de 400 metres llisos «correguts, més que amb cames, amb cor i voluntat», comenta l'entrenador, destacant la importància de no donar per perduda una carrera «fins a l'últim centímetre; fins a l'últim sospir».

En definitiva, el club està més que satisfet per la competició realitzada, i desitja donar l'enhorabona a estos tres atletes. I també, animar als veterans a continuar competint, «ja que no sols de carreres populars viu l'home», fa broma l'entrenador, que assegura que la pista està repleta de de sensacions diferents i de reptes nous «sota un enorme ventall de proves diferents».

Informa: Irene Mollá | Fotos: Club Atletisme Puçol

142-podio-mariola

09 Març 2020
FaceBook  Twitter  

Altres