Nous horaris d'estiu en la Piscina Municipal, per a bany recreatiu i esportiu

Els mesos d'estiu i la situació excepcional que deixa la pandèmia han obligat a reordenar els horaris de la Piscina Municipal. Com a novetat enguany, a més de bany recreatiu, els usuaris poden fer ús esportiu de la instal·lació en diferents franges horàries, de dilluns a diumenge. Sense necessitat de demanar cita prèvia, però amb prioritat per a les persones majors de 65 anys.

Davant l'eliminació dels cursos de natació d'estiu i la reducció de les escoles esportives, l'horari per al bany recreatiu s'ha ampliat enguany: de dilluns a diumenge, de 11 a 20 hores.

Però a més, els usuaris poden utilitzar la piscina per a fer natació o altres activitats esportives en alguns carrers, que s'habilitaran de dilluns a diumenge, de 10.00 a 11.00 hores (sis carrils disponibles per a nadar), de 14.30 a 15.30 (dos carrils), de 15.30 a 16.30 (dos carrils) i de 19.00 a 20.00 hores (un carril).

No és necessari sol·licitar cita prèvia per al bany recreatiu ni esportiu, perquè de moment no s'està superant l'aforament màxim de sis persones per carrer que s'ha establit per a garantir la seguretat dels usuaris —inferior al que marca la llei, però suficient per a oferir servei a tots els usuaris—.

Això sí: els majors de 65 anys tenen preferència a l'hora d'utilitzar els carrers habilitats per a nadar en les franges horàries indicades.

«La piscina ha ampliat els seus serveis per a cobrir les inquietuds de tot el món amb la màxima seguretat possible, tant per als usuaris que volen fer ús recreatiu, com a esportiu», assegura Fernando García, tècnic d'Esport.

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sabín

344-piscina-verano-1

08 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  

Altres