Enguany, Santa Marta només ha celebrat els actes religiosos del 4 d'octubre

Enguany, Santa Marta no tenia festers, per la qual cosa la celebració de les seues festes s'ha reduït als actes religiosos clau: una missa a migdia i una processó per la vesprada del primer diumenge d'octubre, el dia 4. Afortunadament, al finalitzar l'acte vespertí, en la pròpia parròquia, el rector Vicente Gozálvez va presentar els nou jóvens que ja s'han compromés a organitzar les festes el pròxim any.

A migdia del diumenge es va celebrar la missa de Santa Marta, amb la parròquia abarrotada. A continuació, un vi d'honor en el Centre Júnior Apocalipsis en què van estar presents els representants de la corporació municipal.

La processó va començar a les 8 de la vesprada amb el recorregut habitual: eixida des de la parròquia acompanyada de la música del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, recorregut pels carrers Ildefonso Fierro, avinguda València, avinguda Mancomunitat, Pare Buenaventura, Alacant i tornada per avinguda València i Ildefonso Fierro a la parròquia, tot això amb la llarga comitiva de veïns presidida pel tabal i la dolçaina i tancada per Santa Cecília.

A l'arribada a Santa Marta, Vicent Alcácer Yoe va tornar a oferir un d'eixos castells de focs artificials amb què sol posar el llistó molt alt, com ja va succeir el 8 d'octubre al finalitzar la processó amb la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu.

Ja en l'interior, va ser el rector Vicente Gozálvez l'encarregat d'agrair la presència de tots i de presentar els jóvens que l'any que ve seran els encarregats d'organitzar una àmplia programació de festejos en honor a la patrona dels hostalers, com ha succeït en els últims anys.

El cant de l'Himne de Santa Marta i les fotos de rigor van posar punt final a unes festes que enguany s'han reduït a un dia, encara que els participants l'han viscut amb la intensitat de sempre.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos facefotos facefotos face

828-castillosanta-marta-2

07 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres